Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves vagyok és még sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok és még sosem szexeltem. Szerintetek kezdjem el, vagy ha már eddig kibírtam, akkor hagyjam a francba örökre?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatra nem vágyom, csak kíváncsi vagyok milyen lehet a szex.

2015. dec. 8. 15:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy mióta tudok róla, hogy van olyan, hogy szex (olyan 10 éves korom) és amióta pubertás korba értem és nekem is van szexuális vágyam és magömlésem, mindig kényelmetlenül érintett a téma, mert olyan jól el voltam 12 évig szex nélkül, és hirtelen belépett az életembe egy új vágy, egy új fura viselkedés, amit eddig nem tapasztaltam.

Mindig is amikor láttam romantikus filmeket, néztem, hogy ezek az emberek most mit csinálnak és miért, és már kiskoromban úgy éreztem, hogy nekem ilyen biztos nem lesz az életemben. Mintha valami idegen fajt néznék, akik az embertől eltérő viselkedésformákat mutatnak.

Manapság is, huszonéves fejjel egyszerűen nem tudom hova tenni azt a gondolatot, hogy az emberek nagy része nem csak dolgozik, tanul, eszik, iszik, ürít és barátkozik, tehát olyan dolgokat csinál, amiket életem első 12 évében már megtapasztaltam, hanem éjjel a párját döngeti az ágyban, szerelmet érez, arra vágyik, hogy a párjával családot alapítson és gyerekeket vállaljon. Mintha egy másik civilizációt néznék. Teljesen kényelmetlenül érint a téma, mert nem tudom hová tenni. Azt éreztem a normális világnak, amit pubertás korom előtt megtapasztaltam, és mióta először orgazmusom volt, minden fenekestül felfordult.

2015. dec. 8. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha van szexuális vágyad, akkor miért tetted ki a kérdést?
2015. dec. 8. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
A szex fontos, nem baj, hogy még nem szexeltél, ismerek olyan személyt, aki 30 éves volt. Keresni kell egy partnert és durr bele. Barátkozz lányokkal, de ne mélyítsd el a kapcsolatot, maradjon felszínes, hogy tudj lépni, ha úgy látod a lánynak is tetszel. Mindenképpen tapasztald meg a párkapcsolat örömeit ( és hátrányait ), mert egésszé tesz.
2015. dec. 8. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
*30 éves volt, amikor először szexelt.
2015. dec. 8. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nagyon megértelek. Manapság minden a szex körül forog, mintha nem lenne más, ami fontosabb, pl. az érzelmek. Szexcentrikus világban élünk, beteges állati ösztönökkel. Nemi betegségek közepén. Senkit nem érdekel más csak a szex, mindegy hil és kivel, van-e párja vagy nincs. Ez szánalmas szerintem! Tisztelet a kivételnek, ők vannak elenyésző %-ban. Mondja ezt egy hetero nő, aki nem frigid, nem ejtették át, vagy hagyták ott, aki képes hatalmas orgazmusokra (mostanában egyedül) csak aki reálisan látja a körülötte lévő világot!
2015. dec. 9. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Én úgy 16-17 éves koromig reménykedtem hogy csak összejön valami, 18-19 évesen már úgy éreztem hogy lesz vele probléma, most 23 évesen csak nem érdekel. Már olyan szinten kíváncsi lennék milyen, ha ennyien mondják hogy jó biztos az, de a pénzt amit prostira költenék annak van jobb helye, rendes nőt összeszedni pedig legalább annyi pénzbe (inkább többe) kerülne mint a prosti és hosszas, hónapokon vagy éveken áttartó, erőfeszítésben telne (nekem).

Összegzésül ha valaki mindenképpen ki akarja próbálni akkor tényleg a prosti a legegyszerűbb megoldás, viszont ha az ember nem tudja rendszeresen finanszírozni akkor nem éri meg, mert az akkor olyan mintha az ember egyszer enne luxus étteremben aztán utána már csak üzemi konyhán. Viszont ha valaki rendszeresen melengetheti magának hogy luxus étterembe járjon akkor, tegye.

Durván megfogalmazva olyan mint, valami kemény drog, jobb ha, nem tudod milyen mint kipróbálni és aztán folyamatosan utána vágyakozni...

23/F

2015. dec. 9. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Ne kezdd el! Hagyd meg ezt a műveletet azoknak a fiúknak, akik már megtalálták a töküket.
2015. dec. 9. 20:01
 18/18 anonim válasza:
Fura mert én is hasonlóképpen érzek már egy ideje.21 éves fiú vagyok és nem sikerült nekem se soha egy párkapcsolat. Azon kívül meg nem akartam nyomulni a szex miatt. Egy lány volt akivel majdnem összejöttem és szívesen együtt lettem volna vele,de ő végül mégse akart kapcsolatot velem pedig érzelmileg is közel álltam hozzá ami sose történt még komolyabban. Hazug párkapcsolatot nem akarok csak hogy végre legyen szexuális életem. A lényeg az hogy én is úgy vagyok,hogy legalább ki próbálni mindenképp érdemes mielőtt meghalok és erre valami valami normális lányt keriteni fogok akinek fizetek érte és ezt meg érti. Többször mondjuk nem akarok ehhez a lehetőséghez nyúlni.Szóval a konklúzió hogy így vagy úgy legalább próbáld ki.
2015. dec. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!