Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok és még sosem szexeltem. Szerintetek kezdjem el, vagy ha már eddig kibírtam, akkor hagyjam a francba örökre?
Az az igazság, hogy mióta tudok róla, hogy van olyan, hogy szex (olyan 10 éves korom) és amióta pubertás korba értem és nekem is van szexuális vágyam és magömlésem, mindig kényelmetlenül érintett a téma, mert olyan jól el voltam 12 évig szex nélkül, és hirtelen belépett az életembe egy új vágy, egy új fura viselkedés, amit eddig nem tapasztaltam.
Mindig is amikor láttam romantikus filmeket, néztem, hogy ezek az emberek most mit csinálnak és miért, és már kiskoromban úgy éreztem, hogy nekem ilyen biztos nem lesz az életemben. Mintha valami idegen fajt néznék, akik az embertől eltérő viselkedésformákat mutatnak.
Manapság is, huszonéves fejjel egyszerűen nem tudom hova tenni azt a gondolatot, hogy az emberek nagy része nem csak dolgozik, tanul, eszik, iszik, ürít és barátkozik, tehát olyan dolgokat csinál, amiket életem első 12 évében már megtapasztaltam, hanem éjjel a párját döngeti az ágyban, szerelmet érez, arra vágyik, hogy a párjával családot alapítson és gyerekeket vállaljon. Mintha egy másik civilizációt néznék. Teljesen kényelmetlenül érint a téma, mert nem tudom hová tenni. Azt éreztem a normális világnak, amit pubertás korom előtt megtapasztaltam, és mióta először orgazmusom volt, minden fenekestül felfordult.
Én úgy 16-17 éves koromig reménykedtem hogy csak összejön valami, 18-19 évesen már úgy éreztem hogy lesz vele probléma, most 23 évesen csak nem érdekel. Már olyan szinten kíváncsi lennék milyen, ha ennyien mondják hogy jó biztos az, de a pénzt amit prostira költenék annak van jobb helye, rendes nőt összeszedni pedig legalább annyi pénzbe (inkább többe) kerülne mint a prosti és hosszas, hónapokon vagy éveken áttartó, erőfeszítésben telne (nekem).
Összegzésül ha valaki mindenképpen ki akarja próbálni akkor tényleg a prosti a legegyszerűbb megoldás, viszont ha az ember nem tudja rendszeresen finanszírozni akkor nem éri meg, mert az akkor olyan mintha az ember egyszer enne luxus étteremben aztán utána már csak üzemi konyhán. Viszont ha valaki rendszeresen melengetheti magának hogy luxus étterembe járjon akkor, tegye.
Durván megfogalmazva olyan mint, valami kemény drog, jobb ha, nem tudod milyen mint kipróbálni és aztán folyamatosan utána vágyakozni...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!