Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél tényleg létezik többszörös orgazmus?
Figyelt kérdés
Eddig két nő volt az életemben, de mindkettőnek, miután elment nagyon érzékeny lett, szinte kellemetlen a folytatás.
Nem értem, mások meg beszélnek 4-6 orgazmusról. Létezik ez?
Valamiz máshogy kellene?
2015. dec. 8. 12:34
11/18 anonim válasza:
#9, igen, szép...a csaj alig bírt hazamenni... :D
12/18 anonim válasza:
Hüvelyi orgazmus lehet több. Ha csikló orgazmusom van akkor lesz érzékeny.
22/N
13/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem volt hüvelyi orgazmusuk?
Pedig azt mondták, hogy úgy együtt az egész lüktet, vagyis mindkettő egyszerre. Gondolom nem kamuztak.
2015. dec. 8. 13:19
14/18 anonim válasza:
Nem igazán lehet ezt elkülöníteni, nincs olyan hogy csak hüvelyi, mert akkor is kap ingert a csikló is.Olyankor is lüktet amúgy, ha csak csiklós orgazmus van.
15/18 anonim válasza:
férfiaknál is létezik, szexuális kontinenciának hívják a tantra alapja. Olvass.
16/18 anonim válasza:
Én is csak hüvelyinél tudok többször elélvezni.
17/18 anonim válasza:
Nekem egy orgazmusom van de az olyan is. :D Se csikló se hüvelyi után nem sikerült még többször, pedig próbálkoztunk. Maga az aktus nem szakad félbe, megvárjuk míg a barátom is elmegy, de én csak egyszer tudok.
18/18 anonim válasza:
A csajomnak 2-3 mindig összejön egy menetben, s elég hamar.
Nálunk én vagyok az, aki hosszabb előjátékot szeretne a én vagyok, akinek több idő kell az elélvezéshez.
Általában a második vagy a harmadik élvezése után szokta mondani nekem, hogy most már én jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!