Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki 23 évesen szűz, ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 23 évesen szűz, ott mekkora problémák vannak fejben?

Figyelt kérdés
mindegy hogy nő vagy férfi. de 23 évesnek már rákellene jönni,hogy nem gyerek már, mostmár elkéne kezdeni élni mert elmegy mellette az élet. szerintetek szánolomból valaki lefeküdne vele elsőként?

2015. dec. 7. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Elég nagyok.
2015. dec. 8. 04:54
 12/13 Borbás Gyula ***** válasza:
Régi mondás:Nem érdemes szüzen hordani a pinát mert annak szőréből úgy sem kötnek szitát.Aranyos és igaz közmondás.
2015. dec. 11. 08:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Jah igen a kérdező tuti ,hogy lány .

Amugy nincs vele semmi gond.

Én is még az vagyok és nincs velem semi gond.

Az meg ,hogy élni kénne mindenkinek más.

Valaki másban talája meg az élete értelmét a festészedben vagy matekban stb mindenki másban.

Nem mindenkinek ugyan az az élet célja.

Nem tudom téged miért zavar enyire.

Nekem van olyan 38 éves nő ismerösöm aki még szűz és még nem is csokolozot.

Magam 23 éves lány vagyok mêg szűz és még nem is csokoloztam és nincs velem semmi gond élem az életem.

2019. júl. 27. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!