Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legextrémebb hely ahol csináltátok párotokkal/alkalmi partnerral?
parkban, autóban, strand öltözőben és kiránduláson is szexeltünk takaró alatt úgy h közben ki- bejártak a barátnőim :D ezutóbbi elég hosszúra sikerült egyébként 10-15 percig tartott de gyors és határozott volt akkor a barátom :D
18/L
Strandon, termál vízben, tele medencében
Balatonban délben a strandon
És még jó pár helyen :)
38f
talán a legextrémebb tatabányán a Turultól nem messze van egy kilátó (egy régi bányászfelvonót állítottak ott fel kilátónak). A kilátó tetején egymásnak estünk, csókolóztunk megy miegymás, teljesen beindultam (ezt persze ő is érzete), gondoltam egyet és a fülébe súgtam, hogy az ujja helyett mást is bedughatna végre, több se kellett neki, nadrág le, korláthoz dőltem és mindent bele... annyira izgatott a dolog, hogy bárki megláthat, nem kellett sok idő és elmentem. Miután neki is befejeztem szájjal (hogy ne hagyjunk nyomot :) ) az erdőből éppen kijött egy család két gyerekkel a tisztásra, mi csak mosolyogtunk lefele menet és örültünk, hogy nem 1 perccel előbb jöttek...
22L
benzinkut wc.ben
utmentén
muhely kocsi fülkében
motortetön erdo szélén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!