Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féltékenység egy laza kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység egy laza kapcsolatban lehetséges?

Figyelt kérdés

Van egy párom akivel jól elvagyunk időnként, de az utóbbi 2-3 héten olyanokat kérdezett amit eddig soha. Megkérdeztem miért kérdezi? Azt mondta féltékeny.

Most ez normális? Hiszen nem szerelmi kapcsolatnak indult ez, vagy csak viccelt? Nem tudom mire vélni ezt.

2015. dec. 7. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A laza kapcsolatok halála amikor bejátszanak az érzelmek az egyik oldalon. Elég gyakori a dolog sajnos.

L

2015. dec. 7. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor zárom le a kapcsolatot.
2015. dec. 7. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Van az úgy, hogy előbb-utóbb az egyikük, érzelmeket táplál a másik iránt. Én is voltam ilyen helyzetben. Meg is hátráltam és továbbálltam.
2015. dec. 7. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Többnyire nőknél megjelennek az érzelmek egy szexkapcsolatban is. És jön a baj. Egyébként féltékenység érzelmektől függetlenül is lehet egy szexkapcsolatban. Nemtől függetlenül. Nem sok pasi szereti dugni, hogy a kedvenc puncijában más idegen farok is megfordul. Sérti a hím önérzetet, vagy hiúságot. Ez egy természetes ösztön egyébként. A férfi akar lenni az alfahím, az egyetlen aki a legjobb nőket akik vannak neki farkalja. Nálunk ebből fakad. Nőknél nem tudom, mert nem vagyok nő. :D
2015. dec. 7. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Viccesen hangzik, hogy én a pasitól sosem kérdezem mit csinál.. és Ő meg féltékeny:-)

Remélem ez a természetes ösztöne és továbblép rajta.

2015. dec. 7. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Nőként tettem fel a kérdést ez lemaradt:-)
2015. dec. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!