Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
~OnLány~ kérdése:
Mégis hogy mondhatott ilyet?
Figyelt kérdés
Szép dolog a volt barátnőnek azt mondani több év kapcsolat után,hogy azért szexre jó volt?
Inkább ne beszéltem volna vele,de ez nagyon szíven szúrt.
Annyira megleckéztetném,hogy bánja meg de rendesen,hogy szakított,hogy elhagyott!
2015. dec. 6. 22:15
1/11 anonim válasza:
Azt szokták mondani a bölcsek, hogy ha nem előre nézel, le fogod fejelni a falat.
2/11 anonim válasza:
Ez tipikus bántó duma
Vagy nagyon felhúztad valamivel, vagy majd szégyelni fogja, hogy ezt mondta, ha kicsit észhez tér.
Addig meg kerüld el
3/11 anonim válasza:
~OnLány~!
Nem. Undorító, ocsmány dolog.
Tudom hogy felbőszített ez a lekezelő duma, de sz.@rd le. Majd megveri a sors.
4/11 A kérdező kommentje:
Masterthief
Tudom..de ilyet.
Felbosszantottam,mert veszekedtem vele,mert gúnyolódott és féltékenykedett.
2015. dec. 6. 22:22
5/11 anonim válasza:
Szakításkor mindenki úgy akar kijönni,hogy ő volt a jó,ő nem hibás.
6/11 anonim válasza:
Megmondtam már neked privátban, hogy egy tahó az exed. Nem hittél nekem.
7/11 anonim válasza:
Megvígasztaljalak? Szex közben jó sok endorfin szabadul fel, ami boldogságot okoz. Csak sajnos gyorsan el is múlik a hatás, úgyhogy gyakran kell ismételni.
8/11 A kérdező kommentje:
7. Köszi,már megnevettettél :D
2015. dec. 6. 23:31
9/11 Missi_Key válasza:
csak fáj neki h elveszített..valószínű..de túl büszke.. mégse sírhatja el magát előtted, inkább bedob egy ilyent
10/11 anonim válasza:
Mindig fáj az igazság. Ha csak tahó kett volna akkor megvonod a vállad és nem akarsz ki Ennyire. De nézd a jó oldalát, legalább jó voltál valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!