Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az (nagyon) gáz, ha valakinek nagyok és lógnak a golyói?
Figyelt kérdés
Főleg csajok véleménye érdekelne, hogy zavarja e Őket a lógó here... Persze bárki írhat, előre is köszönöm.2015. dec. 6. 13:05
11/15 anonim válasza:
Nekem annyival súlyosabb a helyzetem, hogy nem csak, hogy lóg a zacsim de még görbe is a farkam, ráadásul nagyon eres :D Mégis sokan szeretik. Illetve akad aki elcsodálkozik rajta :D
12/15 anonim válasza:
nekem is nagyon lelóg egészen a makkomig és nagyok a heréim Hidegbe se húzódik fel szokták cikizni de már nem zavar ha nézik volt csaj akinek kimondottan tetszett 19 F
13/15 anonim válasza:
:D hidd el, egy nőt sem érdekel az ilyesmi. legalábbis engem biztos nem zavarna! vissza se tudok gondolni, hogy az eddigi párjaimnak milyen volt, mert mindegyikkel ugyanolyan élvezettel szerettem játszani:)
Gondolom, ez olyasmi mint nálunk, nőknél a mell..de ahogy elvileg ott sem számít, itt sem a méret vagy a feszesség:)
14/15 anonim válasza:
Ezert hordjal boxert....
Csak hogy masok elvarasainak megfeleljel a te rovasodra!
15/15 anonim válasza:
Esztétikailag nekem a kisebbek jobban tetszenek, de egy kapcsolatban nem befolyásol semmit, mivel nem a férfiak nemiszervébe szoktam beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!