Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat rendes kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaszaa11 kérdése:

Szexkapcsolat rendes kapcsolat után?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég (2 hónapja) szakítottunk exemmel. Sokat veszekedtünk, én féltékeny voltam ő meg túl laza.

Viszont nagyon megvolt köztünk a kémia, és azt beszéltük, hogy heti pár alkalommal feküdjünk le. Ő se én se akarunk most rendes kapcsolatot. Meddig működhet ez?

19\F

A nő 32.

2015. dec. 4. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig fő működni amíg az egyikőtök nem fog találni egy párt magának, vagy az egyikőtök újra nem kezdené a kapcsolatotokat.
2015. dec. 4. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam, de úgy értem, hogy mehet ez hosszú távon, ha mondjuk nincs képbe neki pasi, nekem se nő, és nem szeretünk újra egymásba, vagy ez mindenképpen pár hetes történet?
2015. dec. 4. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül csak pár hetes. Tarthat az egy évig is ha a fent leírtak nem következnek be.
2015. dec. 4. 16:42
 4/6 PearlDiver ***** válasza:
Nem vagytok egy kimondottan szokványos páros és alig tudunk rólatok valamit, úgyhogy dőreség lenne bármit megjósolni. Ha ő tényleg ennyire laza, te pedig a szakítás után nem leszel már féltékeny akkor talán mehet sokáig is. De mondjuk lehet érdemes lenne keresned valakit akivel jobban összeilletek.
2015. dec. 4. 16:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok már tole semmit, közösen szakítottunk, es belátom, hogy nem működött. Nyilvan nem egy szexkapcsolatban akarom leélni az életemet de jelenleg nem is vágyom rendes kapcsolatra.
2015. dec. 4. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ő is így áll hozzá, akkor semmi gond. ✔
2015. dec. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!