Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsértettem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Maszti közben felsértettem a puncim :S
Mit csináljak, kenjen be valamivel,de mivel?
23/l
2015. dec. 3. 19:34
61/67 anonim válasza:
~OnLány~!
1 fél deci házi, az alsó ajkak közé. :D
Lezsibbad és összehúzódik, mint a cipzár. :D
62/67 ~OnLány~ válasza:
Masterthief!
Te olyan hasznos válaszoló vagy,hát hol lennénk nélküled?! :D
És milyen fajtád van? :D
63/67 anonim válasza:
Nekem semmilyen, mert már nem fogyasztok alkoholt, de tudok szerezni, jóféle, kerítés szaggató vegyes házit. :D
64/67 ~OnLány~ válasza:
Igaz,hogy utálom a pálinkát,de akkor már kár volna elpocsékolni "olyasmire"..:P
65/67 anonim válasza:
Jééézusooom... :D Azért a páleszt nem kéne oda.... :D Szakadok.
66/67 anonim válasza:
Viccelsz olyankor kell a legkevesebb :D
jól berúgsz :D
de tény h ízletesebb ha orálisan visszük be a szervezetbe a szeszt :D
67/67 anonim válasza:
Akkor mondom a mindenki számára jó megoldást: ha eleget iszol, egy idő után nem fog érdekelni, hogy mennyit panaszkodik a barátnőd, hogy felsértette az intim zónáját. Jó helyre is került az alkohol, és számodra is megszűnt a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!