Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan fiúnak, férfinak akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúnak, férfinak akinek 14 cm vagy az alatti a pénisze, érdemes szűzcsajt szereznie és azt megtartani vhogy? Tovább is van

Figyelt kérdés

- Szűz csaj, valószínű szűk, őneki elég lesz a kis méret is, nem tudja milyen nagyobbal a szex, nem tudja összehasonlítani.

- meg kell tartani, és feleségül venni, így ott lesz mindig a csaj és csak egy férfi járt benne mindig és az a kis pénisz.

Komolyan van ilyen nő aki odaadja egy kis péniszűnek a szüzességét és hozzámegy ? anélkül, hogy még 1-2 férfival lefeküdt volna, megtapasztalta volna milyen nagyobb péniszűvel a szex és más férfiakkal ?

2015. dec. 3. 00:47
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem kell ahhoz szűz csaj, hogy a szex jobb legyen. Van olyan pozíció, ahol úgymond jobban be tudsz hatolni kisebb mérettel is. Ha a csaj kitágul nagyon szex közben, akkor a csaj, ha megfeszíti minden izmát, szűkebb lesz, de ehhez nagy edzettség kell.

Nekem volt nimfomán barátnőm és nem volt gond az átlagos méret, mert az a lényeg, hogy tudd használni, a csajt meg tudd felizgatni, utána nem fogja érdekelni, na meg ha tetszel neki, vagy szerelmes beléd, akkor aztán pláne nem fogja érdekelni.

Nekem volt pár olyan barátnőm, akik előttem nem, vagy nagyon ritkán élveztek el, nálam meg minden alkalommal, szóval ezek után is megfelelsz nekik, az tuti.

2016. jan. 11. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Már-már zseniálisan ördögi és aljas terv :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2017. máj. 29. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem minden nőnek a farok, meg a farok méret a mindene. Ragyogó példa erre gyönyörű feleségem, aki szűz volt amikor megismertem.
2017. máj. 29. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!