Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne kiábrándító, ha kiderűlne, hogy a lánynak akivel ismerkedtek elég sok játékszere van ( vibrátor, gésagolyók stb)?
Nekem tetszene, valószínűbb, hogy nagy a vágya és nyitottabb a szabvány szexen kívüli elfoglaltságokra a szexualitáson belül, szívesen használnám is azokat a "gyakorlatban"; számomra rendkívül izgató pl., ha egy lány mindkét fő kéjnyílása egyszerre be van tömve. De az én fenekem is érzékeny...
F/21.
Inkább izgató a sok játékszer.
Legalább tudom, hogy nem egy fap ina.
Nekem is bejönne a dolog. Szexualitás terén én is nagyon nyitott vagyok, a partnerem kedvéért nagyon sokmindenben,benne lennék (persze itt is,van azért egy határ), nem bírnék egy prűd lánnyal együtt,lenni. A sok játékszeredből ítélve meg gondolom nem vagy prűd, és fontos neked a szex, úgyhogy nálam ilyen téren nyerő vagy :D
22\f
Őszintén, nagyon örülnék neki :D
Tuti, hogy nem unatkoznánk :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!