Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mitől lehet jó a szexben?
Tudom a kérdés talán eléggé bután hangzik, de nagyon sok fiú barátom van, akik előttem tárgyalják ki a volt/aktuális barátnőjüket, de erre a kérdésre nem tudnak felelni :D
Ráadásul, most épp kavarok egy fiúval aki azt mondta, hogy nagyon fontos neki a jó szex. De, ha rákérdezek, akkor ő sem tud választ adni.
Én fordítva tudom, nekem mi a jó. és most kíváncsi lennék, hogy ti hogy vagytok ezzel?
Ahogy az elso mondja.
De viszont mar hallottam ferfiaktol hogy nem szeretik ha fekszik a no mint egy fadarab. Cselekedj magadtol ne kelljen kerni teged. Szolj ha pozt akarsz valtani...
Nagyon egyszerű, odafigyel a másikra, ettől jó a nőnek is a szex. Nincs ebben semmi extra, csak sokan nem értik.
Én is sok csajjal voltam, mire rájöttem általánosan mi az, ami a legtöbb nőnek jó.
Valaki, imádja, ha csókolgatják a melleit, van, aki nem.
Vannak általánosan jó dolgok, és vannak olyanok, amik egyén függők.
Szexben a kommunikáció a fontos, és az alap. Enélkül nincs jó szex.
Jó legyen az orális szexben.
Ne csak feküdjön mint egy jól lakott napközis.
Lovagoljon meg mint az állat.
És legyen kicsit erőszakos.
Nekem ezek a favoritok. Még egy nő nem tudta az összeset teljesíteni egyszer sem.
De persze, mindenki más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!