Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fantáziál a BDSM-ről? Illetve van aki így is él?
Figyelt kérdés
Lány/fiú egyaránt.
Kort is légyszi! ;)
2015. dec. 1. 15:26
1/12 anonim válasza:
Fantáziálok, a sub és dom szerepet is kipróbálnám
22/F
4/12 anonim válasza:
Én gyerekkorom óta fantáziálok erröl(41férfi)
5/12 anonim válasza:
Vannak olyan alkalmak, amikor változatosság kedvéért játszunk ilyet is, de nem életmód szerűen ... Bár egy dungeon-t már régóta szeretnék berendezni :-D
41/F
6/12 anonim válasza:
se uralkodó,se sub nem akareklenni. csak élvezni, és élvezetet adni, de ez olyan hagyományos...:)
7/12 anonim válasza:
Én! De az életmód szerűen nem mennék bele. 25/N
8/12 anonim válasza:
Na őszintén, én ezt nem csinálnám, bár a dominaságon komolyan elgondolkoztam. Nem hiszem magamról, hogy bárkit is meg tudnék alázni. kértem Mr,pofont is, h segítsen.Nekem ez nem vonzó létforma, na. Maradok a ffi-nőnél.
9/12 anonim válasza:
Lady Akármi
Te nagyon el vagy tévedve. A BDSM nem az alázásról szól.
10/12 anonim válasza:
Nekem, még nem volt alkalmam rá, de kipróbálnám szívesen mind a sub, mind a dom szerepet egyszer minimum.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!