Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek is bejön a kicsit "salátásabb" p*nci?
Figyelt kérdés
Aki nem érti és vicces kedvében van az kíméljen a zöldségekkel kapcsolatos kommentektől :D2015. nov. 30. 23:11
1/10 anonim válasza:
Gyorsan összedobjuk azt azt a hambit! A két buci között ott a hús, a saláta picit kilóg, én meg nyomok rá majonézt! Na, mit szólsz? :)
Nincs gond, ne aggódj! Úgy szép, ahogy van!
2/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Megkíméljelek a ketchup poénoktól? xD
Imma toss dat salad!
3/10 RRR válasza:
persze
már ülhetsz is a nyelvemre vele
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
# 4
A srácon azért meglátszik, hogy saját zsírjában pirított zöldségeken és salátán nőtt fel, nem sonkás tojásrántottán és marhapörköltön. :-)
7/10 anonim válasza:
Nem!
De ez a salátásabb is olyan lehet, mint a ducibb. Amikor a csaj állítja magáról hogy csak ducibb, közben pedig egy hányinger dagadt.
8/10 anonim válasza:
Taszit engem is!
En azt szeretem amikor kis csik van mindossze es rozsaszinu.
9/10 anonim válasza:
hogy bejön-e az nem kifejezés :)
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj,de én undorodom ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!