Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb hely ahol elélveztél?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnék. Várom a történeteket. :)2015. nov. 30. 15:22
21/108 anonim válasza:
Otthon, szülők jelenlétével.
Erdőben.
Kollégium udvar, ahol szex is történt.
Szálláson.
Iskolában
Majdnem megtörtént fürdőben is.. Szóval tiszta extreme.
Lány vagyok, viszont kort szerintem nem akartok. :D
22/108 mikeXxX válasza:
A volán mögött vezetés közben :D
24/108 anonim válasza:
Haveroméknál, úgy, hogy a haverom nővérével, és hugával aludtam egy szobában :D (ill. ők aludtak :D )
28/108 anonim válasza:
Volt pár érdekes hely:D
Kórházban bent a kórteremben,stégen,Balatonparton,osztálykiránduláson emeltes ágy tetején úgy hogy voltak még bent vagy 7-en.
Mind aktus miatt, magamtól nem jutna eszembe kiverni ilyen helyeken és szituációkban xd 23/F
30/108 anonim válasza:
Én elélveztettem: M6-os MOL autópálya pihenő Tolnánál, gimis biosz szertár, Tesco, munkahelyi iroda, munkahely gépház, pályaudvar, lépcsőház, lépcsőház előtt a bejáratnál, szabadban több helyen, M9-es híd alatt, stb :)
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!