Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok mi volt a legcikibb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mi volt a legcikibb dolog ami megtortent veletek szex kozben?

Figyelt kérdés
L

2015. nov. 29. 23:21
1 2
 11/18 anonim válasza:
89%

Igaz nem velem történt, de nagyon jól ismerem azt akivel ezt megesett! :D

Nem régóta voltak együtt és hát már nagyon rákészültek az akcióra... Randi, vacsi, csokiropikóla stb... Minden jól is alakult, egészen addig amikor már egy ideje benne voltak a témázásban. A lány volt felül, de annyira nagy beleéléssel csinálták, hogy valahogyan sikerült leesnie a srácról és egybe az ágyról is, aminek következtében eltört a bokája... :D Az estét a sürgösségin töltötték. :D

U.i.: Èn vittem öket be.. ;)

2015. nov. 30. 10:53
 12/18 Kolompar Rómeo ***** válasza:
8%

Nálunk csak az ágy tört szét ripityára...

Meg az egyik exem mellényelt és telehányta a kocsit...

2015. nov. 30. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

a barátnőm egyszer egy délután a szájával elégített ki de ő nem szereti lenyelni meg nem is mondom neki :)

de amikor ment ki a fürdőbe épp jött be a szobába az anyja :) és hát kénytelen volt cselekedni

2015. nov. 30. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Amikor kutyapózban csináljuk, mindig megy be egy kis levegő, olyankor pukizni szokott a puncim, de mindig csak röhögünk rajta :D Mondjuk attól még kínos szokott lenni :D
2015. dec. 1. 15:17
 15/18 Nemtomkivok válasza:
72%

Amikor éppen orálisan elégítettem ki a párom..:'D

Megcsörrent a mobilom, és hát én kicsit megilyedtem XD

De annyira, hogy véletlen megharaptam a párom nemiszervét XDD

Szegény, felüvöltött XD Én csak nevettem :'D

2015. dec. 17. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Nyalt és kiszaladt egy puki a semmiből.Égtem mint a rongy,ő meg jót röhögött,és folytatta tovább.
2017. szept. 25. 07:45
 17/18 anonim válasza:
77%

Szerintem az enyém a legcikibb ezek közül :D

Párommal "a másik lyukkal" próbálkoztunk, és én voltam felül... mikor leszálltam a farkáról, mindenféle kijött belőlem aminek nem kellett volna... de hálistennek nem vette észre, gyorsan leugrottam és elküldtem cigiért, amíg nem volt ott, gyorsan megtöröltem magam :D

2017. szept. 26. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A páromall szexeltünk és egy kicsit elfajult a dolog és leszakadt az ágy
2018. jún. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!