Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít valamit, hogy mekkora vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Számít az ágyban,hogy pici vagyok? :S
Nem rossz a ferfiaknak?
153cm
Eddig akivel voltam nem mondott semmit..
20/l
2015. nov. 29. 21:34
1/23 A kérdező kommentje:
Férfiaknak *
2015. nov. 29. 21:36
2/23 anonim válasza:
Úgy vélem a külsőségek olyan dolgok, amiknek nem kéne számítaniuk, főleg, hogy szerelemről van szó, nem pedig "csak" dugásról. Amúgy nem tudom, hogy másnak számít-e, de nekem pont jó lennél. XD
3/23 anonim válasza:
*... fóleg hogy ha szerelemről van szó...
Bocs az elgépelésért...
4/23 anonim válasza:
Van akinek számít,nekem nem.
Nem rossz.
Nagyon aranyos!
5/23 A kérdező kommentje:
Értem:)
Jöhetnek még válaszok ! :-)
2015. nov. 29. 21:40
6/23 anonim válasza:
Mint ma már írtam, könnyen lehet félkarral is pakolgatni az ilyen aprócska nőket :P Izgató. De a magasakkal sincs baj, sőőőt. :)
7/23 anonim válasza:
4-es vagyok.
Az ágyban és a hétköznapokban sem zavarna.
160-cm magas lány már volt az életemben.
8/23 A kérdező kommentje:
Magasabbakkal jobb?
2015. nov. 29. 21:43
10/23 anonim válasza:
Én imádom a kisebb lányokat is. Pedig viszonylag magas vagyok. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!