Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 14cm hosszú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 14cm hosszú és 4cm vastag pénisz elegendő a jó szex hez lányok?

Figyelt kérdés
kinézetre nem valami bizalom gerjesztő főleg lankadtan nem úgy csak 8cm :( és a mai lányoktól csak azt hallom hogy 17 18 cm alatt nem is igazán akarnak senkit hát baszus

2015. nov. 29. 20:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze a magassággal.
2016. febr. 19. 18:29
 22/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem függ össze a magassággal sem a tenyérrel sem az orral vagy láb mérettel

14-18 ig szeretik a nők a méretet

Vastagságban meg a 4-4.5 közöttit

Rz tapasztalat meg 50 partner véleménye

Üdv 46F

2016. márc. 8. 06:12
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, de úgy látom, hogy a jó helyesíráshoz és fogalmazáshoz viszont nem elegendő, pedig ezt is sokan értékelik. Főleg az intelligensebbek.
2016. márc. 8. 09:34
 24/35 anonim ***** válasza:
24%

semmi köze a szexnek a hejesírashoz

csak te hiszed azt

pl a diszkoba a telwfonszámon kívűl mast nem irsz le mégis megy veled a csaj dug.ni

és utána még jó párszor

2016. márc. 15. 10:34
 25/35 anonim ***** válasza:
85%

nem 16 centi az átlag. mindig arra a térképre verik magukat a magyarok, de az saját bevalláson alapszik.

a magyarok meg jól tudnak hazudni, egyszer lemérték 10-en valamennyi ezer emberrel, és 13,12 centi jött ki átlagnak

aki itt beszólogat neked annak se több 15 centinél/ vagy a barátjának

2016. márc. 25. 21:13
 26/35 anonim ***** válasza:
2016. márc. 25. 21:15
 27/35 anonim ***** válasza:
55%
Nekem inkabb kisgarku kell mint nagyfarku csavo 17l
2016. ápr. 4. 21:31
 28/35 anonim ***** válasza:
89%
Ezek a fiúk nem tudják, hogy hol kell mérni a péniszüket. A pénisznek van egy leképezése a férfiak agyában. Ha a férfi férfiasnak érzi magát, akkor nincs szüksége mérőszalagra, mert tudja, hogy az övé mindenre képes.
2016. ápr. 4. 21:43
 29/35 BiTOPro97 ***** válasza:

Veled egy adottságú haverom nem szed össze kevesebb nőt, csak azért mert van önbizalma és jó dumája.

Én azt kapom meg túl nagy, a hosszal tudok vigyázni a vastagsággal már nehezebben.

Ne legyen max. kis pocakod, és vesd be magad, tartós kapcsolatot ti könnyebben hoztok össze mint én. - a nemi méret terén. Nektek egy nem részeg biszex egyetemista lány ajánl csak anal szexet egy lány.

Hetero nők közel negyedét nem is érdekli a méret, ha már átlagos. Csak pont ha túl nagy.

Nálatok is fejben van a hiba, és Ha nem baránő barátnőjével randizol, nem is tudja méreted, félhomályban vagy sötétben kielégíted baromira nem fogja érdekelni a centi.

Ráadásul a nőknél sok minden fejben dől el.

Szedjétek már össze magatokat, 14/4cm simán lehet akármilyen szép barátnőtök.

A problémát ti csináljátok magatoknak.

Tény egy naggyal egyetemen numera bajnok lehet az ember.

De amilyen gyorsan jönnek a lányok olyan gyorsan is mennek.

Jó most azt mondjátok én beszélek. De sorstársaitoktól tudom, ezzel ha tízből két lány kihátrál egy randin és szex után, akkor sokat mondtam.

2016. ápr. 4. 22:20
 30/35 BiTOPro97 ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

A lány és a nő két külön fogalom. Mint a férfi és a fiú. - és nem sok lány méreget centivel. ;)

2016. ápr. 5. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!