Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan vonzanak a tág puncik. Ez normális?
Szerencsés vagyok külső szempontjából, elég jó pasinak tartanak, így volt is már 1-2 lányhoz közöm. Viszont "sajnos" rettenetesen izgat, ha egy lánynak tág a puncija, nagyon izgató a számomra. Ha egy lány szűk az teljesen lelombozó, nem tudom élvezni a szexet... Ez nálam kapásból szakító ok. Akárhányszor meglátok egy ilyen képet (a kérdés végén linkelek) elkeseredek, hogy még nem volt ilyenhez szerencsém. Mára odáig fajult a dolog, hogy inkább fizetősökhöz járnék, mert úgy legalább nem ér csalódás (telefonba kapásból rákérdek).
Szerintetek ez mennyire beteges? Próbáljam elnyomni a vágyaim, vagy inkább keressek tovább, hátha belefutok egy ilyen lányba?
Sajnos a képek már nem elérhetőek, úgyhogy nem tudom mi volt a pontos igényed, de ajánlom figyelmedbe a siswet nevű művésznőt xvideoson.
Be kell vallanom egyszer én is ki próbálnám milyen lehet jól megöklözni egy csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!