Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem a lányoknak, mikor nagyon jóképű vagyok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 16:20
11/35 anonim válasza:
Én is ismerek jóképű pasit. De olyan bunkó és nagyképű... Tudod a lányoknak nem csak a külső kell.
13/35 A kérdező kommentje:
aha, én is arra gyanakodtam, biztos nincs önbizalmuk, ezért hozzám se szólnak
2015. nov. 28. 16:54
14/35 A kérdező kommentje:
onnan veszem, mert van tükröm
2015. nov. 28. 16:54
15/35 opened paradise válasza:
Hajlonganak előtted azt mondogatva,hogy "Nem vagyok rá méltó,nem vagyok rá méltó"?
16/35 opened paradise válasza:
14.
Az nem jelent semmit sem. Az enyém is azt mondogatja,hogy "Te vagy a legszebb e vidéken" :D
17/35 A kérdező kommentje:
de jelent, mert belenézek, és egy k**va helyes csávók látok benne
2015. nov. 28. 16:57
18/35 anonim válasza:
Valószínűleg lerí rólad, hogy tisztában vagy az adottságaiddal, és a legtöbb lánynak - hiába vagy helyes - ez nem tetszik, mert szimplán nagyképűség. Pedig lehet, hogy szép a belsőd is, de mivel nem ismernek, az első benyomás alapján egy egoista tuskónak gondolnak, az meg a normálisabbjának nem kell :) Ha egy kicsit visszavennél, talán nagyobb sikered lenne. Vonzó a bunkó, elérhetetlen rosszfiú, de pl én is már úgy vagyok vele, hogy "tiniként" bejött, most már hidegen hagynak :)
22/L
19/35 anonim válasza:
Tegyünk pontot a dolgok végére. Küldesz egy fotót a cukimuki pofidról, és megmondom, hogy tényleg azért nem közelednek a lányok, mert nem mernek. Küldd! Most.
20/35 A kérdező kommentje:
belsőmben viszont semmi szép nincs, nincs is belsőm
2015. nov. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!