Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tartja sexisebbnek a duci lányokat, mint a vékonyakat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 14:26
22/34 anonim válasza:
Ez teljes mértékben ízlés kérdése.
Igazság szerint itt lényegében csak azokra kérdezel rá, akiknek a duci tetszik. (ennek ellenére válaszolok :P )
Nekem a vékony jön be, a duci ellentéte. A nagyon vékonyat is beleértve. A teltebb alak sosem jött be
23/34 anonim válasza:
Ez èrdekes...èn nagyon ritkán találok ilyen pasit,aki igy gondolkozik...:( 18/L
24/34 anonim válasza:
Utolsó...én sem futok bele mindennap ilyen pasiba. :/ 18L
25/34 anonim válasza:
#23 és #24.
Magasság és súly? Csak kíváncsiság.
26/34 anonim válasza:
Mindenki legyen olyan testalkatúakkal, amilyenekkel szeretne, ne itt kérdezgessetek..
28/34 Darwel válasza:
Az hogy ki mennyire szexi tuti nem kilo függvénye :) Ettől függetlenül nekem is inkább a duci mint a vékony csajok jönnek be :)
29/34 anonim válasza:
utálom a kövéreket, visszataszítóak
30/34 anonim válasza:
Vannak olyan duci lányok, akiket szexisnek tartok. De ettől függetlenül egy vékony lány is ugyanúgy lehet szexi. Nem súly függvénye, de általában teltebbek voltak a barátnőim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!