Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ciki egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki egy olyan pasival járni, aki alacsonyabb nálam?

Figyelt kérdés
Nem sokkal, csak pár centivel. De olyan kényelmetlen.
2015. nov. 26. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Legyünk őszinték: senki nem fogja kimondani, de titkon azt fogják gondolni, hogy szinteden alulról választottál.

Biztos lehetsz benne, hogy a konkurens lányok a hátad mögött kajánul nevetnek rajtatok. Ha magassarkút veszel, akkor azért, mert magasabb vagy, ha meg laposat, akkor azért, mert nem mertél magasat venni (vajon miért..).

Anyukád néha biztos odasúgja apádnak lefekvés előtt, hogy "jópofa ez a Tónika, de azért remélem a mi ___-nk ajd talál majd magának egy hozzá illő, szép magas fiút".

Persze mindez nem kell hogy érdekeljen téged, ahogy fentebb is írják, az a lényeg, hogy te boldog vagy vele. De fel kell készülnöd arra, hogy ezek az intrikák előbb utóbb a füledbe fognak jutni és nagy lelkierő kell ahhoz, hogy ezek ne kezdjék ki a nyugalmadat.

2015. nov. 27. 16:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Miért lenne? Ne mások véleményére adj. Ha téged nem zavar, akkor minden OK.

Engem mondjuk zavarna. Olyan barátom még nem volt, aki alacsonyabb lett volna nálam, de olyan igen, aki alig volt magasabb. Ha magassarkút (nem 12 centiset, hanem átlagosat) húztam, már nagyon zavart, pl. csókolózás közben. Meg nekem mondjuk kell, hogy fizikai értelemben is fel tudjak nézni a páromra.

De az soha nem érdekelt vagy érdekelne, hogy mások mit szólnának, ha együtt látnának egy alacsonyabb fiúval.

2015. nov. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!