Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kalandnál miért volt az hogy a csaj lesz*pott egy szó nélkül 3x is de csók az tabu?
Figyelt kérdés
Volt egy egyéjszakás kalandom, a csaj engedte hogy s*ggbe rakjam le is sz*pott sőt le is nyelte mindent hagyott de megcsókolni nem akart. Ez miért van? Ha a sz*pás egy szó nélkül megy akkor a csókot miért nem hagyta??2015. nov. 26. 00:22
2/13 opened paradise válasza:
A végén fizettél?
Ez a prosti,barátnő feeling nélkül :D
3/13 Missi_Key válasza:
gondolom a csók az személyesebb..
ne érts félre nem a lányt krvázom le. de a prostik is többet kérnek egy csókért...és ők már csak tudnak valamit adologról,nem?
4/13 anonim válasza:
Csókot csak annak adok, akit valamennyire szeretek is.. Nemcsak tetszik.
5/13 anonim válasza:
Szerintem butaság ennyire speciálisan kezelni a csókot, de megértem azt is, ha valaki azt az egyet csak a pasijával akarja. :)
6/13 anonim válasza:
#5 de mondjuk a szopást azt már bővebben kezeli...?
8/13 anonim válasza:
Nézd meg a Micsoda nõ címû filmet. Ott végig ezen rágják magukat.
9/13 anonim válasza:
Sok lanynak a csokolozas tul intim. Enis hallottam ilyet baratnoimtol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!