Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha valaki csak 20 éves korától akarja a szexet?
Figyelt kérdés
addig kb aszexuális voltam...2015. nov. 24. 19:25
1/7 anonim válasza:
Nem. Én is későn érő típus vagyok. Senkinek semmi köze hozzá.
5/7 anonim válasza:
Dehogy gáz! Velem ugyanez volt. Sose érdekelt senki, nem is tetszett meg egy fiú se, a szex sem vonzott. Aztán hirtelen jött egy srác, aki nagyon vonzott szexuálisan, ugyan nem akart velem járni, de összekavartunk, és 22 évesen elvesztettem a szüzességemet. :) Tök jó volt, nem bántam meg. Nekem nem is fájt annyira, mint azoknak a barátnőimnek, akik kapcsolat miatt "muszáj volt" belemenni 16 évesen, mert a srác már akarta. Minden jön a maga idején. :)
7/7 anonim válasza:
Utolso en is 16 vagyok es nem kapcsolat miatt akarom... Csak mert vagyon ra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!