Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Suliban? Koliban? Osztálykirán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliban? Koliban? Osztálykiránduláson? Miért is ne?!

Figyelt kérdés
Mint látjátok adottak a helyek, a kérdés, hogy ezek közül kinek volt szexuális élménye legalabb egyikben, vagy mindegyikben?! Milyen volt, és hova bújtatok? :D

2015. nov. 24. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Koliban, suliwc-ben :$Suliwc-ben csak orál volt :D
2015. dec. 29. 00:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

szalagavatóm estéjén egy eldugott termi folyosora mentünk volna a barátommal de másokis arra buddogtak ugyhogy nem lett belőle semmi pedig nagyon vágytam rá hogy iskolában szexeljek egyszer... Sajnos azóta végeztem a középsulival:(

19L

2015. dec. 29. 00:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Suliban és osztálykiránduláson csak csókolóztam (bár egyszer-kétszer az is elérte a 18 karikát ;). Viszont félévtől kolis leszek, hallottam történeteket, és azok alapján már a légkörtől is aburtuszod lesz :D
2015. dec. 29. 00:23
 14/17 anonim válasza:
100%
Nekunk a mozgaskorlatozott nagyon jo volt suliban ;)
2015. dec. 29. 10:02
 15/17 anonim válasza:
100%
nekem suliban 8. osztályban délután a teremben először ujjazás meg orál, aztán anál (majdnem ránknyitottak az osztálytársaim😅)
2018. ápr. 14. 16:30
 16/17 anonim válasza:
100%
Egyszer 8.-ban nagyon felizgultam és megujjaztam magam a wc-n ülve. 11.-es osztálykiránduláson leszoptam egy srácot és másnap a haverja megdugott. Szép emlékek... 22/L
2018. jún. 21. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megvolt mindhárom, ha úgy vesszük :D

Suli: Egyetemen nálam 8-9 évvel idősebb tanárnőmet dugtam meg egy irodában.

Koli: Én ugyan nem voltam kollégista soha, viszont volt kolis barátnőm. Nem bújtunk sehova, egyszerűen ha nem voltak ott a szobatársai, akkor mehetett a menet.

Osztálykirándulás: Utolsó (12.-es) osztálykiránduláson megvolt az egyik osztálytársam, bár nem túl kellemes körülmények között, az egyik WC-be bújtunk el. Persze másnapra az egész osztály tudta hogy szexeltünk, de nem érdekelt.

2018. dec. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!