Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartjátok a terhességet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartjátok a terhességet egy feltétlenül elkerülendő valaminek?

Figyelt kérdés
Szex naponta lehetőleg többször is, de a terhességre úgy tekinttek mint valami szörnyőségre.

2015. nov. 23. 18:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

#2 vagyok

Mert félek, hogy olyan lennék, mint a saját anyám.

És/vagy hogy rossz anya lennék.

Mert félek, hogy a férfi, akinek szülöm, elhagy minket, én meg egyedül maradok a gyerekkel, és még rosszabb anya leszek.

Félek, hogy a terhesség, a szülés és a szoptatás megcsúnyítja a testemet (és elhagy a férjem --> lásd előző pont).

Nem akarom, hogy az életem elkövetkező 20 éve (a legjobb évek) egy ember kiszolgálásáról szóljon. Utána meg hirtelen ott leszek egyedül, és fogalmam se lesz, hogyan tovább.

Depressziós vagyok, amit vagy örökölni vagy eltanulni fog a gyerek. Ha egyik sem, akkor meg csak a hülyeségemmel megkeserítem az életét.

Minek szüljek gyereket? Így is éppen elegen vagyunk a világon.

Nem hoszem, hogy annyira jó dolog lenne élni, hogy egyszer majd egy ember szemébe tudjam mondani: én hoztalak ide, én vagyok érte a felelős, miattam kell ezt a sok sz@.rt elviselned.

2015. nov. 23. 18:46
 12/25 A kérdező kommentje:
#11 Megértelek!
2015. nov. 23. 18:49
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
Mert kijön a puncid lyukán egy egésznap síró kis idegen aki beszarik, és felébreszt éjszaka közepén, és ZAVAROD VELE A SZOMSZÉDAIT!
2015. nov. 23. 18:50
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 Mi is így kezdtük. Bár én állítólag alig sírtam.
2015. nov. 23. 18:55
 15/25 Költőnő? ***** válasza:
Neked hány gyerek van? Szexelsz-e?
2015. nov. 23. 19:03
 16/25 A kérdező kommentje:
3 gyerekem van.
2015. nov. 23. 19:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Föld népessége robbanásszerűen nő. Sőt nem lenne túlzás az sem,ha azt mondanám ,hogy exponenciálisan növekszik.

Az ember egy élősködő a Földön, mindent elpusztít ami a környezetében van. Minek szüljek ilyen világba gyereket?

Ráadásul már csak egy max két generáció számára elegendő az "élet" a Földön.

2015. nov. 23. 19:40
 18/25 anonim ***** válasza:

19 évesen el akarom kerülni a terhességet,nem hogy egy gyereket,még magamat se tudom egyenlőre eltartani.

Szexelni akarok a barátommal,mert élvezetből csináljuk ,nem azért mert gyereket akarunk. A 21.században már megengedhetjük magunknak,hogy akkor szexeljünk amikor csak akarunk.

Mivel csak érettségim van,mellette semmi szakmám hogy tudnék fenntartani egy gyereket.

Mindegy szóval csak ez az egy oka van. Plussz még nem is tartom magamat felnőttnek. Furén hangzik vagy nem ez van.

Tönkre tenné az én életemet,ha fiatalon terhes lennék.

Még csak most kezdtem el élni, bulizni akarok és nem gyereket nevelni.

Ezért hangzik nekem szörnyűségnek,ha valaki tizenévesen terhes lesz.

Én huszonévesen, 25 éves kor körül-re tervezem a terhességet.

2015. nov. 23. 19:46
 19/25 A kérdező kommentje:
#17 sajnos igazad van. Szeretném azt hinni hogy tévedsz.
2015. nov. 23. 20:08
 20/25 Költőnő? ***** válasza:
Oké. Van három gyerek. Védekezés nélkül hetente legalább kétszer éltek nemiéletet?
2015. nov. 23. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!