Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő szép lány? Videóból.
2015. nov. 23. 12:13
2/7 anonim válasza:
Feje nem nagyon jön be. Az a fajta, aki címlapon jól mutat a műhelyben kiplakátolva, de egyébként nem törném magam ...
4/7 anonim válasza:
Mindig elfelejtitek, hogy a lányok, akiket a klippekben, tv-ben, újságokban láttok, azok nem úgy néznek ki a valóságban... egy klipben még belőlem is jó csajt csinálnak, meg belőled is, viccen kívül...
Vettem a fáradtságot, és kerestem neked egy képet, ahol viszonylag kevés smink van rajta.
Nem csúnya, de a klipben lévő kinézetnek a közelében sincs.
5/7 A kérdező kommentje:
Jézusom :O
Inkább ne küldted volna..:D
Az már biztos,hogy én is egy gyönyörűség lennék,minden lány..igazad van.
2015. nov. 23. 14:09
6/7 anonim válasza:
A klipben és a belinkelt képen is tök ugyan az. Csak dob rajta a frizura és a smink. Egyébként semmi baj vele az égvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!