Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg össze lehet ragadni szex közben?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményéről esetleg tapasztalatáról kérdeznék. Régen mikor úszó voltam, hallottam egy mendemondát, hogy egy srác meg a barátnője összeragadtak a melegvízben-vagy a medence szélén nem tudom- dugás közben. A csajszi valahogy begörcsölt vagy valami ilyesmi, a srác meg nem tudta kihúzni. Van ilyen? Volt már valakivel ilyen? Hogy is van ez?2015. nov. 22. 23:08
1/8 anonim válasza:
igen volt már rá példa hallotam én is
2/8 anonim válasza:
én azt olvastam hogy kórházba kellett őket szállítani
3/8 anonim válasza:
Én is hallottam ilyet. Suttyomban szexeltek, a szülők hazaértek, a lány meg rémesen megijedt. Még valamikor a 60-as évekből van a sztori, amikor még borzasztó szégyen volt így együtt lenni, így érzelmi sokk, ijedtség miatt el tudom képzelni, hogy így begörcsöljön a lány.
6/8 anonim válasza:
A kutyáknál normális, mert a hím farka a csúcshoz közelítve megduzzad. Így nem tud leállni, nem tudja kihúzni, és a nősténybe elkerülhetetlenül belemegy az összes sperma. Majd még utána is úgy maradnak egy darabig összeragadva, amíg a sperma megteszi a hatását, és megtermékenyíti a szukát.
7/8 anonim válasza:
Nekem az az indexes hír jutott most az eszembe, amikor Dél-Afrikában komoly tömeg alakult ki, amikor egy ilyen eset történt, a pár meg segítségért kezdett el kiabálni...
8/8 anonim válasza:
Vannak ilyen városi legendák. Moziban váratlanul felgyújtották a villanyt, és egy párocska összeragadt az erkélyen, hazaért a férj, és ijedtükben összeragadtak a szeretők, a mentők hordágyon vitték őket végig a körfolyosón, és a kórházban altatásban választották szét őket, stb...
Ha belegondolok a férfi és női nemi szervek funkcionális anatómiájába, akkor a világon semmi nem támasztja alá ezeket a meséket. Vaginizmus létezik, a hüvely be tud görcsölni, de az inkább a behatolást szokta akadályozni. El nem tudok képzelni olyan hüvelyi görcsöt, szorító erőt, ami egy megpuhult farkat fogságban tud tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!