Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon profi domina egy igazi alfa-hímet is be tud törni?
Egy kigyúrt, erős srácot, akinek nagy a szája, lekezelően bánik a nőkkel, kicsit hímsoviniszta, amúgy meg teljes mértékben domináns? Ja és a szado-mazo nem izgatja annyira, ő csak azért bánik dominánsan a nőkkel, mert ilyen a természete?
Van az a módszer amivel egy igazi domina egy ilyen srácból is a parancsait leső, megalázkodó szolgát csinál? Akit kedvére megalázhat, kínozhat stb?
A domina dolog csak annál működik, aki élvezi. Ez nem a testek mérete, vagy a másik agressziója, amit levezet. Ez két felnőtt kellemes időtöltése, ha mindketten élvezik.
Két emberből csak egy élvezetét szolgáló dolgot meg erőszaknak hívok...
Nem az ilyen férfiak szeretik a dominák szolgáltatásait. Az ilyenek perverzitása jellemzően max. az, hogy keményen is szeretik megdöngölni a nőket. És meg tudják ezt tenni, mert jók hozzá a fizikai adottságaik.
A dominák szolgáltatásait jellemzően az olyan férfiak szeretik, akik nem tudnak jól megdöngölni egy nőt, mert gyenge fizikumuk, férfiúi képességük, különösen ha mellé nagyfokú gátlástalanság párosul. Az olyan filmeket is az ilyeneknek készítik, ahol kikötözött nőket műbránerrel, korbáccsal gyötörnek (vagy legalábbis ezt eljátsszák), mert csak abba tudják beleélni magukat hogy így tudnak "leápolni" igazán egy nőt, majd azért vonzza őket a domina kultúra, mert igazából nő is csak így tudja őket leápolni alaposan, ez okozza nekik a valódi kielégülést.
8: nemtom, nem ennyire brutális dologra gondoltam... mármint ez már a büntetendő kategória.
pl. ha önként megy el a dominához, h na engem úgyse, akkor van olyan ügyes és profi, h elcsábítja, mint vmi "femme fatale" és szépen lassan, de rávegye mindenfélére?
esetleg ha nem tudja a domináról, h az domina, hanem mondjuk, csak szimplán megkörnyékezi, és elcsábítja vhogy, és miközben randizgatnak, stb, szóval ilyenekre gondoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!