Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hivogat miért küld sms-eket a prosti?
......................
Mert kap pénzt? De miért írsz smseket bolondozásból? Hány éves vagy?
Taknyos hülyegyerek. Durr egy pofon. Csajozz inkább te púp az emberiség hátán...
Ő egy üzletasszony, és szeretne vásárlókat találni. Ennyi.
Leglenézettebb? Hát persze :D Én sok lakásos kedves jófej csajt többre tartok, mint sok nőt akit ismerek mostanság. Pszicho dráma queen pics...ákból kb 10/6 ismerősöm ilyen. Náluk biztosan többre tartom ezeket a lányokat, akiknél befizetsz egy kellemes órára és kapsz egy barátnő fílinget. Színészkedés lehet... de kit érdekel? :D A mátrix is valóságos, Seifer megmondta :D
Egy percig nem nézem le őket, kiváló üzleti érzékkel vágtak bele amibe. Megsúgom, aki jól csinálja, sokszor többet keres mint te vagy én a mérnök diplomámmal.
Össze tudnak dugni annyi zs-t, hogy megalapozhatják a nyugger korukat. Szóval ezek után én csak téged tudlak lenézni a szemellenzős véleményeddel.
Szerintem nem kéne velük b..szakodni, mert irtó gyerekes SMS-eket küldözgetni és szopatni őket feleslegesen. Ők is emberek és sokszor igen kemény a melójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!