Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha lányként én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha lányként én veszem rá a férfit szexre?

Figyelt kérdés

Mármint, ismerkedünk, randizgatunk, már történt petting.. talán egy kicsit nyomulós lettem aból a szempontból, hogy most már én vagyok a kezdeményező. Sokat dolgozik meg nagy a barátikör, de akart velem találkozni egy szűk félórára, egy kis örömszerzésre, még nem volt szex, de én most rávettem, pedig épp késésben volt valahonnan, ő kevésbé akarta....

Nem tudom, ha egy számotokra vonzó nő akar titeket, az nagyon rossz, ez a sietetés?

2015. nov. 22. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az 5-ösnek igazat adok.

Ha te lennél akire igazán vágynak akkor nem kellene, hogy te erőltesd rá magadat.

Elég valószínű, hogy csak azért ment bele, mert jó volt neki, hogy kapott egy kis új puncit.

Szerintem ilyenre egy férfi se mondana nemet. Én sem. :D

De amúgy megvan neki akivel kiéli magát a szexben. :)

Szóval ne csodálkozz majd, ha még maximum 1-2 szexet akar tőled, aztán utána amikor már nem leszel neki újdonság, akkor nem akar többet veled szexelni. :)

2015. nov. 22. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!