Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki jött már össze csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki jött már össze csajjal konditeremben? Volt hogy a csaj kezdeményezett?

Figyelt kérdés
Egyébként a konditeremben a bámulás az alap dolog? Az hogy a csajok meg-meg bámulnak? Ez semmit nem jelent?
2015. nov. 21. 21:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Először voltam konditeremben, bár nem vagyok kezdő, idáig otthon edzettem. Csak kicsit meglepett ez. Vagy ez természetes?
2015. nov. 21. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki tud csajozni,annak mindegy a helyszín.Amúgy igen a csajom egy ideig pultos volt a teremben.Így utólag már tudom,hogy ő már egy ideje kinézett engem,úgyhogy gyakorlatilag csak azt várta,hogy mikor nyitom már meg.
2015. nov. 21. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de a kérdés az, hogy ez ugyan úgy "semleges" viselkedés? Akik csajok bámulnak, azoknak tetszek valamennyire?
2015. nov. 21. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
És mit számít az hogy tetszel-e neki?Az a lényeg az dönti el a cselekedetet hogy ő tetszik-e neked.Vagyis te legyél a választó nem pedig a csaj.A többi a dumán és a fellépéseden múlik 99%ban.
2015. nov. 21. 22:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Mit számít? Hát örülnék neki, meg lenne egy kis önbizalmam a kezdeményezéshez, a későbbiekben például.
2015. nov. 21. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is gyakran legeltetem ott a szemem :P

20/L

2015. nov. 21. 22:11
 7/8 A kérdező kommentje:
De rajtam például nincs nagyon mit nézni. Szóval nem tudom...
2015. nov. 21. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak azért bámult meg, mert új arc vagy, és mert ő kíváncsi természetű.
2015. nov. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!