Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szoktak az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szoktak az emberek nagyon nézni?

Figyelt kérdés

kifejtem valamennyire, szóval nagyon sokszor sokan megnéznek utcán iskolában stb. tanárok is és ha lányról van szó akkor el is mosolyodnak amit nem értek már csak azért sem mert ezt úgy kell elképzelni hogy jönnek a folyosón és egy pillanatra nézek rájuk de nem röhögnek hanem mosolyognak, meg sokat néznek is. és ez még ha nem lenne elég a FIÚK is néznek!! pedig én is fiú vagyok, de a fiúk is nem röhögve néznek hanem mint akin megakad a szemük, pedig nem igazán szeretem ha nagyon néznek. pedig esküszöm semmi furcsát nem csinálok nem beszélek hülyeségeket sem. nem értem mi van. 17 éves vagyok ha ez számít.

és lehet nagyképűségnek tűnik de tényleg nem szeretem ha megnéznek ennyire nem azért írtam ezt mert jól esik, ja igen lányoktól, de fiúk... nem. valami vélemény?

esetleg akinél hasonló a szitu?

2015. nov. 20. 17:58
 1/5 A kérdező kommentje:
képet nem küldök, hátha ismerősbe botlok :D kicsi az esély de biztos ami biztos
2015. nov. 20. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak debil vagy azért néznek...
2015. nov. 20. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami furcsa rajtad.
2015. nov. 20. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Próbáld meg hogy rózsaszínről átfested kékre a hajad!

Hátha akkor nem leszel olyan feltűnő!

2015. nov. 20. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szimplán kedves srácnak tartanak? Olyan kis érzelgősnek. Rájuk én is mindig mosolygok. 17L
2015. nov. 21. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!