Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valamilyen jelentése az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiboo Martino kérdése:

Lehet valamilyen jelentése az alábbinak?

Figyelt kérdés

Az eltelt 30 évem alatt, ha erotikus tartalmú álmom volt, akkor kizárólag mindig ugyanaz a történet. Lány gyönyörközpontjának iszonyatos szenvedéllyel teli orális kényeztetése (egyszóval puncinyalás). Mikor volt is oyan, hogy tovább foytatódott volna a téma, amint elélvez hirtelen felébredek. Amivel teljesen elégedett vagyok csak furi, hogy eddig bárkit megkérdeztem, mindenkinek volt minden féle álmában (aktus, orál, stb.) változatosan. Úgy gondolom, hogy ennek lehet valami jelentése.

UI.: Azt hozzá kell tenni, hogy kicsivel több mint egy évtizede nem érhettem nőhöz, de ez lényegtelen ebből az álom szempontból, mert amikor volt barátnőm még anno akkor is csak iyet álmodtam és előtte is.

2015. nov. 20. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeretsz nyalni, lehet, hogy szexuális frusztrációd van. Jelentése ilyen szinten biztosan van annak, hogy soha nem jutsz tovább.
2015. nov. 20. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt még megkérdezhetem, hogy miért nem érhettél? Felszentelt katolikus pap vagy, esetleg egészségügyi okai vannak?
2015. nov. 20. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: Mert úgy néz ki 20 éves korom óta, szexuálisan nem vagyok vonzó egy lány/nő számára sem. Így nagyon enyhén fogalmaztam meg.
2015. nov. 20. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
#1: Az tény, hogy imádtam, de hol van az már?!
2015. nov. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!