Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők tetszenek a mai 23-30 éves pasiknak?
22 N
Pasiktól várom legfőképp a választ
Fogós kérdés, de nagy vonalakban ilyen az ideálom:
A külsőt egyszerűbb meghatározni ezért ezzel kezdem.
A magasság kevésbé számít mert 196cm vagyok, azért 160 alatt ne legyen. Legyen sportos alkata vagy átlagos, esetleg vékony. Én is sportolok így szerintem ez nem olyan nagy elvárás. A saját tapasztalataim azt mutatják, hogy a barna hajú és barna szemű lányok jönnek be főleg.
Arcra legyen csinos, vagy átlagos. Nem vagyok mell fetisiszta így nem szükségszerű a nagy mell, sőt talán a kisebbet jobban is szeretem. Ezek mellet nekem még fontos, hogy szép legyen a keze és jó legyen a természetes illata.
A belső terén elég nehéz meghatározni, de optimális esetben a következő tulajdonságok tetszenek.
Az első és legfontosabb, hogy tudjon szeretni és viszont szeretni. Akkor legyen önálló, ne kelljen mindig vele foglalkozni, legyen értelmes, önálló véleménnyel rendelkező a világ dolgairól. Nyitott szellemű, nem túlzottan féltékeny típus. Ha a barátaimnak bemutatom akkor tudjon velük is beszélgetni. Legyen általában vidám, viselje el a néha kissé romantikus hajlamaimat (random rózsa vagy bármi egyéb meglepetés). Legyen kedves megértő. Szeresse a gyerekeket és az állatokat, valamint később akarjon is gyerekeket.
Ne legyenek előítéletei, szeresse a természetet. Tudjon tanulni a saját vagy mások hibáiból.
Szexuálisan is passzoljunk (ez előző barátnőmmel csak kéthetente lehetett szexelni ágyban sötétben a takaró alatt, ebből többet nem kérek). Legyen nyitott szexuálisan, legyen kreatív az ágyban és azon kívül is.
Nagy vonalakban ennyi.
24F
a beképzelt, pénzéhes libák, akik bármikor készek a d.gásra, hiszen tudják, hogy csak így lehet megtartani egy pasit, mert az összes a f.rka után megy.
20L
Hosszú dús,ápolt haj,legalább hátközépig ér,kisportolt nőiesen csinos test,feszes has,kemény formás cici,kemény kerek fenék,barna bőr,nőiesen ribis öltözködés.
Bevállalós szexben,szexmániás,igazi rib_nc,odafigyel a külsejére,nem akar gyereket soha,hagyja,hogy dolgozzak napestig és eddzek,talizunk heti max 2-szer bőven elég neki is,igényes magára nagyon.
# 12 neked nyomtam egy hasznost, ha már valaki ennyire beléd rúgott...
nekem a hasonló csajok tetszenek: [link]
Az ilyen korosztályú pasik ízlése gyakorlatilag mindent lefed... :D Még a kevésbé dekoratív és nem túl okos nők is találnak pasit.
A saját ideálom.
Külső: Változó. Nincs egy konkrét esetem, inkább az összhang legyen meg és legyen valami bájos benne. Szeretem, ha egy nő tudja használni az arcát és nem csak 2-3 nézése van minden helyzetre. Fogadja el magát és ne legyen szorongásos a külseje miatt. Tudja, hogy milyen ruha áll neki jól.
Belső: Legyen okos, tudjon hozzászólni mindenféle témához és ne csak az átlagos gondolatokat, hanem saját véleményt. Legyen érdeklődő, de ne a celebhírek iránt. Szeretem, ha van valami hobbija, önmegvalósítása: Fotózás, zene, filmek, sport, írás-olvasás, bármi. Ebben szívesen segítem és támogatom!
Ne legyen fásult, mosolyogjon. (Persze, mindenkinek lehet fáradt napja.) Tudja kezelni, hogy néha gyerekes vagyok, de csapjon oda, ha kell.
Az álbölcsességektől lehetőleg tartsa magát távol és legyen racionálisabb gondolkodó. Fogadja el, ha valamiben téved.
Legyen megbízható és hűséges. Legyen benne valami játékos. Ne legyen rosszindulatú, de bizonyos fajta beszólogatás néha még be is jön, ha illik az illetőhöz.
Fogadja el, ha egy dologról nem akarok beszélni, mert kényelmetlen és adjon rá időt. Ne próbálja rám erőszakolni, ha valamit nem akarok. Ne telepedjen teljesen rám és ne akarja minden percét velem tölteni, amikor épp tanulnom kell. Szeretem, ha gondoskodó egy nő.
Az ágyban legyen kíváncsi, ne utasítsa el kapásból, amit még nem próbált. Ha próbálta és nem tetszik neki, természetesen hanyagoljuk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!