Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van működő ingyenes kamszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van működő ingyenes kamszex oldal?

Figyelt kérdés
Régen volt egy, de fizetős lett utána alig járt oda valaki. Igaz külföldi volt(sebaj gyakoroltam az angolt) meglepően sok csaj volt ott. Mikor nincs párom az egyedüli masztinál ez is jobb.

2015. nov. 19. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Magyar a sexchat.hu, én mindig oda járok, bár az fizetős, de tűrhető. 5000 kredit 6000 forint körül van, egy vip show egy lánynál átlagosan 150-175 kredit/perc. Tehát 6000 ezer kredit sokáig elég lehet, ha jól be tudod osztani.

Van egy külfödi is, amit még szeretek, rengeteg jó nő van, ingyenes, de fizetni is tudsz, ha akarsz. Ha jó pillanatot kapsz el szerencséd lehet, mert a nők nagy része folyamatosan masztizik. Itt úgy működik, hogy a lány megad egy x összeget, amit ha elérnek a kreditek, akkor csinál valamit. Pl. 1000 kredit után betolja a vibrit. Valamint sok érdekesség is van fent, sok jó dolgot tudsz ott is venni a csajoknál (akár hónapokig küld neked privátban puci képeket ha téged sorsol ki), oda is érdemes befizetni, de mint mondtam ingyen is megy. Ez a chaturbate.com.

Remélem segítettem.

2015. nov. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!