Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak tetszenek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak tetszenek az ilyen lányok? Lent)

Figyelt kérdés

Akkora fenék és mell ami elfér a tenyérben. Pici és formasra gondoltam.

Vékony alkat.

Vékony lábak.

Lapos has.

Szép arc.

Kedves és nem bunkozik csak ugy valakivel.

Alacsony és közepes magas.

40-50 kg között van.

2015. nov. 19. 18:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Mióta csontváz a 40-50 kg?

Ha vékony a csontozat is akkor nem az.

A 80 kilós csajok amikor fostatót szednek és lefogynak 40 kilóra ők az anorexek, mivel széles csontozatuak igy több izom kell ahoz hogy a csontok tenden legyenek

Bmeg

2015. nov. 19. 23:57
 22/28 anonim ***** válasza:
nem beszéltem anorexiáról. az egy betegség, ne kevered össze a fogyókúrával. amiről szintén nem ejtettem szót. se fosatóról...fogalmam sincs miről zagyválsz. annyit írtam h a 40-50 kiló az egy 15 éves lány normál súlya nem egy felnőtt nőé. van lány ismerősöm aki szintén ekörül mozog és hidd el, hogy rohadt vékony és nagyon nem néz ki jól. pedig még alacsony is.
2015. nov. 20. 00:44
 23/28 anonim ***** válasza:
gratulálok kérdező, máris megcáfoltad a "kedves és nem bunkózik csak úgy valakivel" sorodat!:D
2015. nov. 20. 00:54
 24/28 A kérdező kommentje:

16 vagyok es nem hinnem h én lennek a bunkó

Kiskoromban csontváznak csufoltak

Csak azt nem ertem milyen jogon mondja az utolso h csontvaz

2015. nov. 20. 12:45
 25/28 anonim ***** válasza:
31%
48kg vok 24eves es van mellem seggem es combom lapos a hasam szoke mellig erő hajjal... Engem az idegesit mikor jonnek a szovegek h csak a kutyak jatszanak csontokkal stb... DE!! Akivel en talalkoztam pasik mind azt mondta h nagyon jo alakom van es pont a kover nok a gusztustalanok es azert piszkaljak a vekonyakat h maguknak adjanak onbizalmat....
2015. nov. 20. 18:18
 26/28 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen igazad van utolsó,neked tökéletes az alakod,aki leszól az legyen pasi vagy csaj,az azért van mert gusztustalan kövér, de,, rajta van mit fogni" szöveggel jön nézd meg milyen nyomorék pasiknak kell köver csaj,a panel proli alkesz minimàlbéresnek.

Pasi esetén meg irigyek mert ilyen nôt nem kaphatnak meg ezért behazudjàk nem jössz be nekik de otthon meg ràd maszturbàl.

Tehàt ne foglalkozz velük.

Én is kaptam màr meg izomagyú,meg értelmes csajnak nem kellesz,tudod mit lesz_rtam,érdekes eddig mindem lanynak bejött sôt volt,hogy több is volt mint kellene randi nélkül.

Akinek bejössz nem fog ugatni

2015. nov. 20. 18:58
 27/28 anonim ***** válasza:
kövér nő és 40 kilós nő között van átmenet is nem tudom feltűnt-e. pl ott vannak normális testalkatúak
2015. nov. 21. 11:22
 28/28 anonim ***** válasza:

annyira bírom, hogy ha itt valaki ellent mond a másiknak az egyből csak irigy meg dagadt lehet:DDD nyugtassátok magatok ezzel. mert csak egy irigy és rusnya ember nem kezdi el egyből csorgatni a nyálát h húúúú rohadt jó alakod van és tök jó csaj lehetsz

kérdező: miért itt várod a megerősítést h jól nézel ki? az életben nem kapsz elég visszajelzést?

2015. nov. 21. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!