Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszenek az ilyen lányok? Lent)
Akkora fenék és mell ami elfér a tenyérben. Pici és formasra gondoltam.
Vékony alkat.
Vékony lábak.
Lapos has.
Szép arc.
Kedves és nem bunkozik csak ugy valakivel.
Alacsony és közepes magas.
40-50 kg között van.
Mióta csontváz a 40-50 kg?
Ha vékony a csontozat is akkor nem az.
A 80 kilós csajok amikor fostatót szednek és lefogynak 40 kilóra ők az anorexek, mivel széles csontozatuak igy több izom kell ahoz hogy a csontok tenden legyenek
Bmeg
16 vagyok es nem hinnem h én lennek a bunkó
Kiskoromban csontváznak csufoltak
Csak azt nem ertem milyen jogon mondja az utolso h csontvaz
Teljesen igazad van utolsó,neked tökéletes az alakod,aki leszól az legyen pasi vagy csaj,az azért van mert gusztustalan kövér, de,, rajta van mit fogni" szöveggel jön nézd meg milyen nyomorék pasiknak kell köver csaj,a panel proli alkesz minimàlbéresnek.
Pasi esetén meg irigyek mert ilyen nôt nem kaphatnak meg ezért behazudjàk nem jössz be nekik de otthon meg ràd maszturbàl.
Tehàt ne foglalkozz velük.
Én is kaptam màr meg izomagyú,meg értelmes csajnak nem kellesz,tudod mit lesz_rtam,érdekes eddig mindem lanynak bejött sôt volt,hogy több is volt mint kellene randi nélkül.
Akinek bejössz nem fog ugatni
annyira bírom, hogy ha itt valaki ellent mond a másiknak az egyből csak irigy meg dagadt lehet:DDD nyugtassátok magatok ezzel. mert csak egy irigy és rusnya ember nem kezdi el egyből csorgatni a nyálát h húúúú rohadt jó alakod van és tök jó csaj lehetsz
kérdező: miért itt várod a megerősítést h jól nézel ki? az életben nem kapsz elég visszajelzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!