Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány tényleg túl tág? Vagy csak én futottam bele 4 annyira tág nőbe folyamatosan, hogy csak harangozok?
Figyelt kérdés
Alig van szorító érzés, pedig már több nővel voltam. De annyira szoros egyik sem volt, amitől el tudok menni 2-3 perc alatt. Nem szorítanak. Sőt sokszor belankadok, mert nem érzem a hüvelyt, olyan tágak. Pedig még gyerekük sem született, hogy arra lehessen fogni. Lehet a túlzott nedvesedés miatt ilyenek (nagyon kívánnak és fullra kitágulnak rögtön. Eleinte 1 percig még szűk a vaginájuk, de utána olyan mint a ,,világűr".2015. nov. 18. 21:48
11/12 anonim válasza:
Attól,hogy valaki szép,bár a szépség relatív.Még nem feltétlenül jelenti azt,hogy sok pasival lefekszik.De akinek mondjuk hosszabb kapcsolata volt,amiben naponta volt dugás.Az már szerintem nm lehet olyan szűk,mint egy olyan csaj aki nem él szexuális életet xy ideig.
12/12 A kérdező kommentje:
Előző barátnőim rendre 3-4-5 éves kapcsolatokon voltak túl, szinte naponta, vagy minden másnap volt 1-1 aktusuk. Aztán volt 1 egyéjszakás kalandom egy nővel, aki 2 éve senkivel sem volt. Nem volt ronda, átlagos, de nagyon válogatós volt. Csak azzal feküdt le, aki lelkileg (nem testileg) megérintette. Nagyon szűk volt, el is mentem 2-3 perc alatt, ami rám nem jellemző. Magát okolta, hogy ennyire szűk, hogy régen volt férfival.
2015. nov. 19. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!