Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm a péniszem, az megfelelő méret? Elvileg ez átlagos méret, de itt olvastam gyakorin, hogy a nők a 17+osakat kedvelik.
1.) A 15 cm egy átlagos, de inkább az átlag felső harmadába tartozó méret. Akik azt írják, hogy 18 (20, 22, 25) centinél kisebbel nem kezdenek, azok 1./a) nagyzolnak, hogy érdekessé tegyék magukat, 1./b) baromi rossz a szemmértékük, 1./c) különleges anatómiai berendezéssel rendelkeznek.
2.) A hüvely hossza 9-10 centiméter, ami képes a fallosz méretének megfelelően tágulni, keresztben is, hosszában is. Ez azt jelenti, hogy akkorára nyúlik, amekkorát beledugnak. Ha 12 centist, már akkor is nyúlnia kell, 15 centis pénisz esetében pláne (Érdekességként, nekem 7 cm a leghosszabb ujjam, de ki tudom tapintani a méhszájamat).
3.) A hüvely beidegzése elég gyér, ha nem így lenne, akkor egy szülés elviselhetetlen lenne. A bemeneti nyílásnál sűrűbbek az érző idegek, ahogy haladunk befelé, egyre ritkábbak. Bent, a hüvely mélyén elég kevés dolgot éreznek a nők, szóval ott már tök mindegy, hogy 10, 15, 20 cm, illetve az ennél nagyobb tud fájdalmat okozni, de plusz élvezetet aligha.
4.) A csikló a hüvelyen kívül található, a G pont 3-5 centire. Akkor most döntsd el, hogy megfelelő méretű-e a péniszed :)
Az enyem konretan 14, de a baratnom odaig van erte. Azt mondta elotte nem tudott elelvezni nagyon senkivel, de velem azota 3elvezesig meg sem allunk :)
Szoval marhara nem a hossz szamit ;) ( kikeve a kitagult, szetkrt ribiknel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!