Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt lelkiismeret furdalásotok?
Akik csalták már meg a barátjukat/barátnőjüket.
Én csaltam már meg a barátomat először nem volt, úgy éreztem megérdemli mert nem bánt valami jól velem, de aztán ahogy kibékültünk volt egy kicsi.
Most az a helyzet,hogy külföldön van és most közölte,hogy marad még pár hónapot és ez így már nekem sok, soha nem voltam 1 hónapnál több ideig szex nélkül.
Ő meg kérdezi,hogy ki fogom bírni hát azt mondtam igen de nem ezt gondoltam :( Nem tudom mit tegyek szeretnék vele lenni ha haza jön együtt tervezzük a jövőt de közben én még fiatal vagyok és félek,hogy elvesztegetem az időmet rá és megbánom,hogy vele maradok mert már így is sok éve együtt vagyunk és egyszer minden érzés elmúlik mit csinálok?
Még soha.
Ha te már egyszer szétraktad másnak a lábad, mert megérdemelte a párod, (úgy írod, mint ha valami kitüntető oklevél lett volna vagy főnyeremény díj) akkor abba a kapcsolatba, bele lehet sz@rni.
Megvan rólad a véleményem. Előbb gondolkodni szoktak, és megbeszélni a problémát.
Ha már ennyire töröd a buta fejed ezen, akkor neked nem való ez a kapcsolat. Te nem is szereted a párodat, csak legyen melletted valaki, az a helyzet.
Másik dolog. Akkor menj ki vele te is külföldre dolgozni, vagy játsz addig magaddal.
En tobbszor leptem felre, es teljesen at tud kapcsolni az agyam.
Utana olyan mintha mi sem tortent volna.
Semmi buntudat.
28f
Nem, mert racionális vagyok.
Merre laksz? csevegjünk. ;)
38F
"Én csaltam már meg a barátomat először nem volt, úgy éreztem megérdemli mert nem bánt valami jól velem ..."
Érdekes módja a párkapcsolati problémák kezelésének. Miután megcsaltad, jobban bánt veled?
Ha tudnád, hogy a barátod is inkább csak megszokásból van veled, már annyira "elmúltak az érzései" irántad, hogy ha egy hónapnál tovább távol vagytok egymástól, keres más nőt, akivel szexelhet, amíg te hazavárod, tervezgetnél vele közös jövőt?
Ha ennyit jelent neked ő meg a kapcsolatotok, egyáltalán miért vagy vele?
Én próbáltam megbeszélni vele hogy foglalkozzon velem és hiába akkor történt a megcsalás már úgy voltam vele,hogy úgy is vége lesz aztán kibékültünk és jó volt a kapcsolatunk és most meg már nem tudom mit érzek.
Még azt is mondtam neki,hogy ha nem foglalkozik velem akkor majd más fog hát nem vette komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!