Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy itt gyakorin minden férfi csak a dagadt nőket szereti?
Ha egy magát molettnek mondólány kirak egy képet, vagy kiír egy kérdést. Egyből vagy egy tucat komment jön, hogy "úgy is a dagikat kedveli mindenki, a vékonyak nem is szépek/formásak"
bezzeg a strandon senki nem utazik nagy kufferral...
Én nem a "dagadtat" szeretem. De szerintem egy normális lány/nő minimum 45 kiló. Nem baj ha van mit fogni rajta, felső határt nem tudok konkrétan meghatározni de van nálam az is.
F
mert a pasik sem kockahasúak akik ilyenekre válaszolnak többnyire tinik akiknek mindegy csaj lyuk legyen :D
Én is vékony vagyok felraknék egy kérdést képpel tuti mindenki írná h jaj de csúnya nincs mit rajta fogni stb.. hát érdekes az én pasim így is tud mit fogni hogy vékony vagyok.
"Egyből vagy egy tucat komment jön, hogy "úgy is a dagikat kedveli mindenki, a vékonyak nem is szépek/formásak"
Belinkelnél párat az olyan kérdések közül, ahol jellemzően ilyen "a dagikat kedveli mindenki" kommentek vannak? Köszi!
Nálam egy telt, dagadt, "párnás" lány/nő semmiféle reakciót nem kelt bennem. Felőlem lehet bármilyen feneke vagy melle.
A vékony tetszik. Inkább kicsi, de formás mellel, illetve fenékkel (akár sokak szerint már-már lapos). A nagy valahogy sosem tetszett.
De hát, ahogy mondani szokták: a szépség relatív. És ez így igaz. Ezért nem szeretem, ha valaki úgy kezdi a mondatot, hogy a pasik/fiúk/lányok/nők ... xy-t szeretnek. (mint ahogy itt is láttam az egyik válasznál)
Az igazi férfi dumáról nem is beszélve...
frusztrált nyomorékok válaszolnak itt férfi-női részről egyaránt ugy h teljesen torz képet adnak a válaszok. Modelleket hordanak le a sárga földig és pattanásos kis zsíros Mancikat meg egekbe magasztalnak. Ez inkább az önbizalmukról mondd el valamit.
De sokszor nők is beírnak ilyen kérdésekhez és élvezik, hogy "férfi" névben porig gyalázhatnak szép nőket itt. Csicska mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!