Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy szűztelenítési program férfiak részére, részt vennétek benne? Érdekelne?
Amennyiben úgymond teljes körű az oktatás. :D
Azaz beavatják a pasikat ,hogy mit ,hogy kell akkor igen elgondolkodnék rajta.
De amúgy ennyi erővel a nem szüzeknek is lehetne oktatást tartani ,mert ahogy kivettem a válaszokból nem mindenki teljesít jól akkor sem ,ha már volt csajjal.
Szóval barátnőre gondolsz. Ez olyan mint egy egyetem, van egy felvételi amin meg kell felelned.
Kedvesség: 4
Humor: 5
Fittség: 2
Sportos test: 1
Beszélőke: 1
Külalak: 3
Ápoltság: 4
Bókolás: 5
És minden lánynak más a ponthatára.
Érdekes ötlet amit írsz.
Végül is miért ne lehetne szexet oktatni gyakorlati bemutatóval? Ilyen már létezik nőknek. Itthon nem tudom van e de angliában amerikában létezik.
És a férfiakra is ráfér egy képzés, mert sok fickó azt hiszi ha nagy van neki csak be kell vágni tövig és azért sikongat a csaj mert olyan nagyon élvezi. :S
Lenne ilyen én elméleti oktatást vezető tanárnak szívesen jelentkeznék. :) Természetesen férfiként, megosztva az eddigi tapasztalatokat, pl egy csinos tanársegéddel. :)
Prosti is figyel, sőt vannak prostik akik kimondottan szüzesség elvételével foglalkoznak.
Nem kell utcaihoz menni, hanem otthonos, barátnő-feelingeshez kell menni aki lehet egyetem mellett csinál ilyet és megállapodni vele, hogy jössz heti háromszor.
Az a baj, hogy nem hiszem, hogy van annyi pénzed, hogy ilyet megcsinálj, ezért ajánlok neked egy fiatal barátnőt, aki szintén szívesen szakít rád időt, kipróbál új dolgokat és együtt felfedezhetitek a szex örömeit. Olyan Win-Win módon. És még pénzbe sem kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!