Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ki szeretné próbálni az anált?
Csinálj beöntést!
De ha már most azon izgulsz, hogy mi lesz, ha ez és ez lesz, az már régen rossz, mert nem fogsz tudni ellazulni és fájni fog valószínűleg. Csak akkor menj bele, ha te is teljesen biztos vagy benne, hogy akarod. Erőltetni nincs értelme.
Hú basszus, hát én ettől félnék a legkevésbé. Attól már inkább, hogy olyan lesz a bugyim napi szinten X anális szexszel töltött idő után... :S
Na mindegy, én gondolom prűd vagyok itt a többséghez, de azért nem veszélytelen az anális szex (utánaolvashatsz), és hát na igen, legalább egy kotont húzzon már a srác...
"olyan lesz"...és akkor mi van,talán kár a gumiért vagy mi?
de szerintem ezt a barátod is tudja/sejti,hogy a hátsó bejárat nem legtisztább hely a világon.és ajánlani fog erre megoldásokat (legalábbis kéne neki,ha már análozni akar)
amugy ahogy írták:beöntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!