Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minél nagyobb pénisze van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél nagyobb pénisze van a srácnak az annál jobb érzés a lánynak?

Figyelt kérdés
Nekem csak 15 cm de ahogy nyomom beljebb a barátnőmnek úgy érzi hogy egyre jobb, ha nagyobb lenne és nyomnám tovább akkor még jobb lenne neki nem?
2015. nov. 15. 23:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Miért van az az érzésem, hogy tök mindegy, mit válaszolunk, mindig jön egy férfi, aki elmondja, hogy ugyan már LÁNYOK, az nem úgy van, ahogy ti mondjátok, mert mi ezt egyrészt sokkal jobban tudjuk, másrészt úgyis hazudtok...?
2015. nov. 16. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztm nem a nagy hanem az ügyes pénisz a jó. Férjemnek teljesen normális mérete van, korábbi barátomnak túl nagy volt, és szabályosan fájt tőle a hüvelyem, soha egyetlen szexet nem élveztem vele, mondjuk ő volt az első barátom és semmi tapasztalata nem volt.
2015. nov. 16. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Igen.

A minél nagyobb, úgy 19-20cmig igaz. Felette már sokuknak valóban fáj, de jellemzően meg tudják szokni. A 8-15 cm tökéletesen elég, de csak akkor, ha még nem volt benne nagyobb. Az a lényeg, hogy ha már volt benne nagyobb, mint a tied, és megszokta, akkor utána már az kell, minimum. Ezért tartósabb az a házasság, ahol szűz volt a nő, és (talán) ezért ragaszkodik sok kultúra ahhoz, hogy a nőnek szűzen kell férjez mennie. Mert akkor nem vágyik nagyobbra, mert nem tudja, hogy az jobb.

Ha 20cm-eshez van szokva, akkor a 18cm-es kicsi. Ha 12höz van szokva, akkor a 15 már megváltás. De 17-19cmt szeretik a legjobban.

De hiába kérdezed. Mindig azt fogják mondani, hogy "pont jó". Ez azt jelenti, hogy beletörődött, hogy neki csak ekkora jutott. Ha kicsinylik, akkor azt mondják, hogy nem az a fontos, hanem minden más. Ha elég nagy neki, akkor nem fog megfogalmazódni benned a kérdés, hogy elég nagy-e, mert azt félreérthetetlenül jelzi, és mondja is.

Ha mellébeszél, akkor kicsinyli. Ez igaz a hosszra, és a vastagságra is.

DE!

A szex nem kizárólag a nő élvezetéről szól. Neked is ugyanakkora áll rendelkezésedre, mint neki, tanuljon meg élni vele, és élvezni. Mindegy, hogy mekkora a férfi biztosan kielégül tőle. És anatómiailag a nő is, csak van aki nem akarja karban tartani az altestét, és így ellazul, és nagy pénisz kell neki, ugyanahhoz az élvezethez.

A férfiak nem nyavalyognak, hogy kicsi a melle, nem érzek semmit....

2015. nov. 17. 01:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ú, mamám, azt az "okfejtést", amit a 13-as teljes meggyőződéssel lenyomott...

nem lennék a partnere/barátnője helyében, az fix!

A hosszú rossz, a vastag jobb (de itt se a lóéra kell gondolni), az átlagos a legjobb (14-16 hosszra, a vastagságát így tudnám leírni: a normál óvszer nem szorítja, de annyira nem is lötyög hogy lecsússzon), ezzel bátran lehet, többnyire nem fáj.

Hüvelyi szülés után (méhsüllyedés - tehát még rövidebb lett + hüvelyfalsérv - tehát tágabb és szorításra képtelen) is nagy és kellemetlen bizonyos pózban a ~17, átlag vastagsággal.

2015. nov. 17. 07:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egyik fiú sem tehet arról hogy ő neki mekkora a farka arról sem ha 9cm meg arról se ha 29cm.

3 nővel voltam eddig együtt,26 éves vagyok úgy hogy már nekem nem fog tovább nőni a farkam de így is 16cm ami szerintem pont jó.Ebből a 3 barátnőmből azt mondta 2 hogy kellemes volt akivel meg együtt vagyok most ő azt mondta az első együtt létnél hogy reméli hogy óvatósan bánok vele mert neki ez a farok túl nagy

Mellékesen:rajtam kívül 2 fiúval volt együtt és azt mondta hogy az elsőnek olyan 13-14cm lehetett a másiknak meg 11-12.De a második az számára is már kicsi volt.A barátnőm történetéből tudtam meg hogy 1-2cm-ek is számítanak

2021. szept. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!