Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél nagyobb pénisze van a srácnak az annál jobb érzés a lánynak?
Igen.
A minél nagyobb, úgy 19-20cmig igaz. Felette már sokuknak valóban fáj, de jellemzően meg tudják szokni. A 8-15 cm tökéletesen elég, de csak akkor, ha még nem volt benne nagyobb. Az a lényeg, hogy ha már volt benne nagyobb, mint a tied, és megszokta, akkor utána már az kell, minimum. Ezért tartósabb az a házasság, ahol szűz volt a nő, és (talán) ezért ragaszkodik sok kultúra ahhoz, hogy a nőnek szűzen kell férjez mennie. Mert akkor nem vágyik nagyobbra, mert nem tudja, hogy az jobb.
Ha 20cm-eshez van szokva, akkor a 18cm-es kicsi. Ha 12höz van szokva, akkor a 15 már megváltás. De 17-19cmt szeretik a legjobban.
De hiába kérdezed. Mindig azt fogják mondani, hogy "pont jó". Ez azt jelenti, hogy beletörődött, hogy neki csak ekkora jutott. Ha kicsinylik, akkor azt mondják, hogy nem az a fontos, hanem minden más. Ha elég nagy neki, akkor nem fog megfogalmazódni benned a kérdés, hogy elég nagy-e, mert azt félreérthetetlenül jelzi, és mondja is.
Ha mellébeszél, akkor kicsinyli. Ez igaz a hosszra, és a vastagságra is.
DE!
A szex nem kizárólag a nő élvezetéről szól. Neked is ugyanakkora áll rendelkezésedre, mint neki, tanuljon meg élni vele, és élvezni. Mindegy, hogy mekkora a férfi biztosan kielégül tőle. És anatómiailag a nő is, csak van aki nem akarja karban tartani az altestét, és így ellazul, és nagy pénisz kell neki, ugyanahhoz az élvezethez.
A férfiak nem nyavalyognak, hogy kicsi a melle, nem érzek semmit....
Ú, mamám, azt az "okfejtést", amit a 13-as teljes meggyőződéssel lenyomott...
nem lennék a partnere/barátnője helyében, az fix!
A hosszú rossz, a vastag jobb (de itt se a lóéra kell gondolni), az átlagos a legjobb (14-16 hosszra, a vastagságát így tudnám leírni: a normál óvszer nem szorítja, de annyira nem is lötyög hogy lecsússzon), ezzel bátran lehet, többnyire nem fáj.
Hüvelyi szülés után (méhsüllyedés - tehát még rövidebb lett + hüvelyfalsérv - tehát tágabb és szorításra képtelen) is nagy és kellemetlen bizonyos pózban a ~17, átlag vastagsággal.
Amúgy egyik fiú sem tehet arról hogy ő neki mekkora a farka arról sem ha 9cm meg arról se ha 29cm.
3 nővel voltam eddig együtt,26 éves vagyok úgy hogy már nekem nem fog tovább nőni a farkam de így is 16cm ami szerintem pont jó.Ebből a 3 barátnőmből azt mondta 2 hogy kellemes volt akivel meg együtt vagyok most ő azt mondta az első együtt létnél hogy reméli hogy óvatósan bánok vele mert neki ez a farok túl nagy
Mellékesen:rajtam kívül 2 fiúval volt együtt és azt mondta hogy az elsőnek olyan 13-14cm lehetett a másiknak meg 11-12.De a második az számára is már kicsi volt.A barátnőm történetéből tudtam meg hogy 1-2cm-ek is számítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!