Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a szőrtelenít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a szőrtelenítésre, ha a szép szóból nem ért?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, most kezdtem az egyetemet, és összeköltöztem a barátommal (22). Amíg nem laktunk együtt, csak hetente 3-4 alkalommal találkoztunk, szex is jóval ritkábban volt. De most hogy együtt élünk, mindketten gyakrabban kívánjuk meg egymást. Ami nekem a gondom, hogy úgy érzem, a beköltözésem után ellustult. Nem annyira figyel a higiéniára. Az hogy nem borotválkozik olyan gyakran mint eddig, az kifejezetten tetszik, viszont az nem hogy az intim részekhez csak három-négy hetente nyúl. Próbáltam célozgatni a dologra, vettem új, ultramenő borotvahabot, a létező legmárkásabb borotvát, még egy intim szőrtelenítésről szóló cikksorozatot is tettem a wc-be az újságok közé, de semmi. Egyszer-kétszer konkrétan mondtam, hogy szerintem itt lenne az ideje a dolognak, annyi volt a válasz, hogy se ideje, se kedve, majd a hétvégén.

Látványban sem a legszebb így szerintem, plusz tele megy a szám szőrszálakkal, kidörzsöli az én bőrömet is, illetve hamarabb "szagosodik". Hogy vegyem rá, hogy szőrtelenítsen gyakrabban? Én hetente minimum másfél órát töltök gyantázással, hogy neki megfeleljek, de ő még a töredékére se hajlandó... (Ezt is említettem neki.)

Nagyon szeretem, nem akarok egy ilyen dologból nagy ügyet csinálni, de akkor is...

2015. nov. 15. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok (33) minden tusoláskor átszaladok a borotvával odalent, 1,5 perc - nem nagy ügy...

Engem zavar: most nincs barátnőm, de akkor se hanyagolom el magam!

2015. nov. 22. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy tolja le géppel, az nem irritálja annyira a bőrt.
2015. nov. 25. 03:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, írta-e már valaki, de tuti módszer, hogy ha neked nem tetszik az intim része, akkor pl. nincs orál, vagy kevesebb kényeztetés jár, ilyesmi. Meglátod, ha ezeket megvonod tőle, egyből lesz motivációja, hogy rendben tartsa a dolgait.
2016. szept. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!