Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold mániás kérdezők ti tényleg tudnátok olyan kapcsolatban élni ahol a csajotok rendszeresen megcsal és veletek nem is csinálja egy idő után mert nem tud rátok férfiként nézni és csak cselédként kezel titeket meg lelkitársként?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 15:31
11/16 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat ez (fantáziaként) valósult meg eddig élőben nem tudom akarom-e mert engem az izgatna ha a barátnőmnek jobb érzés lenne egy nagyobb farok mint az enyém. Fantáziáltam sokat hogy megdugja valaki más őt meg hogy az én farkam nem érzi utána és a nagyobbal sokkal jobban élvezi de ez csak fantázia. Majd max műfarok lesz ebből. :) 18/F
12/16 anonim válasza:
pontozzatok le,de ezt egyszerüen nem tudom sem elképzelni, sem élvezni, hogy ettől a kapcsolatom boldogabb lenne.
13/16 anonim válasza:
Ennek nem ez a lényege. Nem az, hogy velünk már ne sexeljen! De ign, sexeljen néha velünk is. Csak érezzük, hogy kiéli a sexualitást, mások is akarják őt, kívánják. Esetleg jobban megdugják, mint mi. És utána velünk is megdugatja, kinyalatja magát.
14/16 anonim válasza:
Én már sok órát vártam otthon,miközben valaki élvezte a barátnőm.
15/16 anonim válasza:
De betegek az ilyen emberek Istenem!!
16/16 barebackcuckold válasza:
Ha nyalhatnám továbbra is, akkor igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!