Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legintimebb pillanat a szexben?
Figyelt kérdés
Szerintem az miután mind a két fél elélvezett (a férfi a nő puncijába, gumi nélkül) és utána a férfi még a nőben marad, miközben csókolóznak, simogatják egymást.2015. nov. 13. 15:01
1/13 anonim válasza:
Konkrétan a punciba belelőni. Ennél intimebb nem igazán van.
2/13 anonim válasza:
Amikor cuccal együtt huzod ki a fingobol! :D
4/13 anonim válasza:
Szeretkezés esetén a csók, az ölelés. De ha csak sex, a nyalás, szopás. Az illatok, ízek miatt. ;)
5/13 anonim válasza:
Az én egyik kedvenc, intim pillanatom az az a pillanat, mikor a párom elélvez bennem és utána a szemembe néz, megcsókol és még lüktet bennem kicsit.
Imádom. :)
21/L
6/13 anonim válasza:
Amikor beleélvezek a hüvelybe, szorosan magához húz-ölel a nő, érezzük egymás izzadt testének közelségét, és pihegünk még 1-2 percig, miközben smárolunk.
7/13 anonim válasza:
nekem valamiért az, amikor sz*pom a farkát, belenézek a szemébe, ő meg megsimogatja az arcomat és a hajamat.
8/13 anonim válasza:
Szerintem az egész elég intim...
De a kedvenc pillanatom amikor elélvez, imádom az elégedett hangját...
9/13 anonim válasza:
amikor az elején teszem be neki és kicsit óvatosabban, lassabban kell, mert szűk még. utána pedig amikor elélvez, érzem hogy elenged, én is lelassítok, megcsókolom, és lassan meghitten folytatjuk.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a kölcsönös popsinyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!