Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! (15-22év közöttiek! )...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (15-22év közöttiek! ) Van itt olyan aki sose borotválta a farkát és úgy szexel?

Figyelt kérdés

én még sosoem borotváltam le a farkamről a szőrt, és így szexelek a bnőmmel:)

én nekem igy jobban tetszik mint borotválan, és a bnőm sem ellenzi ezt:)

más is van aki ilyen szőrösen szexel?

Korotokat is írjatok le légyszi!

köszi:)

18/F

2015. nov. 12. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én már az előtt is borotváltam, mielőtt még szexeltem volna :D én nekem így kényelmesebb, esztétikusabb, higiénikusabb.

17 éves vagyok most (fiú) de már olyan 13 éves korom óta borotválom.

2015. nov. 12. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
ha téged nem zavar akkor más miért érdekel?
2015. nov. 12. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 5 centis szorok vannak es nem zavar senkit

17

2015. nov. 12. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de a barátom (vagyis nem igazán a barátom, de ez bonyolult) nem borotválja és imádom :3 Neki is könnyebb, nekem is így tetszik, szóval miért tenné?
2015. nov. 12. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
én azóta borotválom amióta szőrösödik :)
2015. nov. 12. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
de mi ez a pusztító igénytelenség? ez az alpáriság? megint a dzsumbuj lesz a divat? a lapostetvek kedvelik ezt...
2015. nov. 12. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy megosztottad ezt a nemes információt a többi embertársaddal XD

Ez csak rátok tartozik, senkit sem érdekel, hogy mit hogyan csináltok az ágyban, illetve hogy a barátnőd hogyan szereti a farkad (és az sem hogy te)

De ha ennyire érdekel: én szoktam borotválni. Nem feltétlen esztétikai, hanem higiénikai szempontból is. Valahogy kényelmesebb is, jobban szeretem. Ha van barátnő, ha nincs, túlságosan nem szoktam engedni megnőni.

19f

2015. nov. 12. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

En regebben borotvaltam, de volt h irritalodott vagy viszketett, foleg nyaron ha szukebb nadrag volt rajtam.

Az utobbi par alkalommal viszont kis nyirogeppel szoktak rovidre vagni, kenyelmesebb, nem olyan maceras, hamar vegzek vele es jobban is tetszik igy. Kulomben is a legtobb lanynak tetszik ha nem teljesen csupasz :)

21F

2015. nov. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!