Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy egy idegen férfi küldött a nemi szervéről képet? Ha igen, mit szóltatok hozzá?
Volt, nem hatott meg.
Egyetlen farok sem érdekel a hozzá nőtt férfi nélkül.
A nők többsége nem úgy működik, mint a pasik: önmagában egy nemi szerv látványa, semmilyen szexuális hatással nincs ránk (persze létezik olyan nő, akire igen, de a többségre nem).
Hűűűű, az első ilyen nagyon kínos volt. Leveleztem egy férfival a neten, előtte még soha, nem ismertem a netes szokásokat, olyan voltam, mint Maugli, amikor kijött a dzsungelből. Szóval kérdezi a pasi, hogy küldhet-e képet magáról, én meg teljesen el voltam varázsolva, hogy milyen udvarias, még ezt is megkérdezi. Aztán amikor megnyitottam a levelet, akkor igencsak elcsodálkoztam, hogy egy méretes farkat nyomott a képembe, premier plánban. Ráadásul mindez az irodában történt, ahol bárki ráláthatott a monitoromra. Lányos zavaromban elkezdtem nyomkodni mindent, a levelet be akartam zárni, az oldalt be akartam zárni, mindezt egyszerre, amit az akkor vacak gép nem bírt, és lefagyott. A farokkal a monitor közepén... Rémálom volt :D
Azóta óvatosan nyitok meg ismeretlen tartalmat.
Ezt most komolyan a gyakoris csajoktól kérdezed? :D
Egyszerűbb lenne azt megszámolni hogy ki nem kapott még, mint azt hogy ki kapott már. :D
18L
(egyébként nem díjazom)
pár alkalommal kaptam már
nem csak itt :-)
rendszerint megnézem és visszaírok h baszus h te milyen gyáva vagy már ...
a gyáva pasikat meg nem komálom
vagy azt h mit akar azzal a kis kukackezdeménnyel amit mutogat ?
lényeg h sértő legyen rá nézve ha már ennyire fajankó (ide csúnyább szót írnék szívem szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!