Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy történhet ez? És mitől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történhet ez? És mitől?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején megmértem a barátom péniszét, és 17 cm volt,azt mondta, hogy már jó pár éve akkora neki. Mostmár lassan egy éve vagyunk együtt, és azóta nőtt neki 2 és fél cm-t. Ez hogy történhet? Előttem több évig ugyanakkora volt, most meg hirtelen megnőtt.

2015. nov. 11. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9: Igen, az voltam, de legalább nem fújt el a szél, mint a barátnődet, aki péniszt növesztett :D

Mihez kell ez a pár kiló, amit ily' büszkén tart?

2015. nov. 11. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok:

gondoltam, hogy valami vicc állhat a háttérben és nem komoly méregetés, hogy most megfelel/nemfelel :D

amúgy hány éves? mert lehet, hogy csak pár évig megállt a növésben a pénisze, de mondjuk ilyenről sem hallottam de ezt eltudom képzelni, ahogy olyant már hallottam, hogy valaki megállt a növésben 19 évesen 186cm-en, pér évgi ennyi volt, aztán 22 éves korában meg már 188cm volt... lehet itt is létezik ilyen :-)

2015. nov. 11. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy most jobban fel volt izgulva, de lehet tényleg nőtt...

én ha fel vagyok izgulva akkor 3x akkora mint amikor nyugodt...viszont izgalmi állapottól függ a méret...

ha nagyon fel vagyok izgulva akkor nagyobb, simán van merev és merev állapot között 2-3 centi...

22F

2015. nov. 12. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Bedobsz egy Viagrát, és kajak 4-5 centivel nagyobb a cerka. Az összes vért oda pumpálja, és brutális lesz. Az enyémtől megijedtem, aztán annyira tetszett, hogy csalódás volt, mikor lelankadt. Itt is valami ilyesmi állhat a háttérben.
2015. nov. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!